Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht

Hertenlaan 63

€ 295000

70 m²

4

Omschrijving

Aan de rand van Arnhem, direct grenzend aan het prachtige Park Klarenbeek en de Veluwe, staat deze keurig afgewerkte woning met een woonoppervlak van 70 m². Gelegen in een rustige straat, biedt het huis twee ruime slaapkamers en een perfecte combinatie van rust en natuur. Wil je wonen in een rustige buurt met de natuur op loopafstand? Neem dan snel contact met ons op!

De woning heeft een praktische indeling. Op de begane grond vind je een lichte woonkamer met een half open keuken die toegang biedt tot de achtertuin. In de hal zijn een separaat toilet en de meterkast geplaatst, handig en functioneel.

Op de eerste verdieping kom je via de overloop bij drie goed bemeten slaapkamers, ideaal voor een stel of klein gezin. De nette, moderne badkamer maakt deze verdieping compleet en zorgt voor comfort.

De tweede verdieping biedt extra opbergruimte dankzij de bergvliering. Hier heb je voldoende ruimte om seizoensspullen op te slaan zonder dat het je dagelijkse woongenot in de weg zit.

De omgeving van de woning is ideaal voor wie van groen en gemak houdt. Je woont vlakbij Park Klarenbeek, perfect voor een wandeling of sportieve activiteiten. Daarnaast zijn er diverse winkels in de buurt en zit je dicht bij de uitvalswegen. Voor sportliefhebbers ligt Sportpark Valkenhuizen om de hoek, waar je volop sportmogelijkheden vindt.

Bijzonderheden:

-70 m² woonoppervlak
-Drie slaapkamers
-Keurig afgewerkt
-Gelegen naast Park Klarenbeek en de Veluwe
-Rustige straat
-Moderne badkamer
-Bergvliering
-Nabij winkels en uitvalswegen
-Dichtbij Sportpark Valkenhuizen

Wil jij wonen op deze prachtige locatie? Neem vandaag nog contact met ons op en plan een bezichtiging!

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 295000,- k.k.

Woonoppervlakte

70 m²

Inhoud

277 m³

Aantal kamers

4

Bouwjaar

1923

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Hertenlaan 63

Neem vandaag nog contact op