Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht
Bekijk brochure

Huissensestraat 103 3

€ 150000

70 m²

4

Omschrijving

Op loopafstand van het centrum, een groene woonomgeving en gewoon een super tof appartement, dat is de Huissensestraat 103-3. Voor nog geen € 550,- per maand* ben jij de eigenaar van dit leuke appartement met 2 slaapkamers, balkon, een frisse lichte afwerking en een ongekende lichtinval. Het appartement is gesitueerd in een kleinschalig complex uit de jaren ’50, perfect onderhouden met een actieve VvE en gelegen aan de Huissensestraat op korte afstand van het centrum.  Wacht niet te lang met komen kijken!

Indeling:
Begane grond: afgesloten entree met bellenplateau en toegang tot de bergingen in de onderbouw.

Het appartement ligt op de derde woonlaag van een keurig complex van in totaal vier verdiepingen. 
Je komt binnen in de hal met toilet en meterkast. Links van de hal ligt de woonkamer. Die is ruim 7 meter diep en 4,5 meter breed. Het is er bovendien mooi licht dankzij de grote raampartijen. Je hebt vrij uitzicht op de straat. De woonkamer heeft veel sfeer en een neutrale afwerking.
Zowel de keuken en de badkamer zijn praktisch in het gebruik, de 2 slaapkamers zijn goed van formaat, 15 en 7,5 m2 vanuit de slaapkamer en vanuit de keuken/badkamer is het ruime balkon te bereiken. 

Locatie
De Huissensestraat ligt op fietsafstand van de Arnhemse binnenstad, aan de voet van de John Frostbrug. Er is veel groen in de wijk en er is de laatste jaren veel in de wijk geïnvesteerd door de gemeente Arnhem. De buurhuizen zijn een mix van huur- en koopwoningen. Winkelcentrum Kronenburg met zijn brede winkelaanbod is dichtbij en er zijn meerdere supermarkten en andere winkels op loopafstand. Ook sportvoorzieningen zijn in de buurt en er is een brede school, net als huis- en tandartsen en een apotheek. Via de Pleyroute heb je aansluiting op diverse snelwegen in de regio en het openbaar vervoer is prima geregeld. Er is een bushalte op 2 minuten loopafstand.

*Bedrag is gebaseerd op een online hypotheek berekening voor dit appartement, in werkelijkheid kunnen de bedragen afwijken afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 150000,- k.k.

Woonoppervlakte

70 m²

Inhoud

238 m³

Aantal kamers

4

Bouwjaar

1954

Bekijk brochure

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Huissensestraat 103 3

Neem vandaag nog contact op