Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht

Dr. J.C. Hartogslaan 22 2

€ 195000

66 m²

3

Omschrijving

Er komt weer een heerlijk appartement beschikbaar gelegen aan een van de groenste straten van Arnhem de Dr. J.C. Hartogslaan. Dit appartement is 3 kamers rijk wat betekent dat er gemakkelijk een kamer omgetoverd kan worden tot werkkamer, zodat er prettig vanuit huis gewerkt kan worden. Er zijn zowel voor als achter grote raampartijen wat zorgt voor een prachtige lichtinval. Vanuit deze raampartijen kijk je heerlijk weg op de op groene omgeving. Door de lage VvE kosten en aantrekkelijke prijs is dit een echte buitenkans.

Indeling: 

Begane grond: 
Afgesloten entree met intercominstallatie en toegang tot de berging

3e Verdieping:
Entree, hal, toilet, badkamer met wastafel en douche, 2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, woonkamer met grote raampartij en schouw, praktische dichte keuken met toegang tot het balkon, momenteel is het balkon tot serre dichtbebouwd middels een kozijn, dit kan eenvoudig gewijzigd worden.

Omgeving: Op deze top locatie in Arnhem-Noord gelegen tussen de Velperweg en Klarendal is het heerlijk vertoeven. Met het stadscentrum om de hoek en een aantal winkelmogelijkheden direct in de buurt heb genoeg mogelijkheden. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar, vanaf de Velperweg pak je gemakkelijk de bus of trein vanaf station Velperpoort.

Bijzonderheden:
–    Active VvE met lage kosten 
–    Groene omgeving
–    3 kamer appartement

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 195000,- k.k.

Woonoppervlakte

66 m²

Inhoud

213 m³

Aantal kamers

3

Bouwjaar

1954

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Dr. J.C. Hartogslaan 22 2

Neem vandaag nog contact op