Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht
Bekijk brochure

Jacob Cremerstraat 9

€ 375000

107 m²

5

Omschrijving

Wat een ontzettend lekkere sfeer in deze bovenwoning aan een van de leukste straten van het Sonsbeekkwartier. De indeling van de drie verdiepingen, de afwerking, de combinatie van modern comfort met respectvol behouden elementen uit de bouwperiode (eind jaren 30): alles klopt. De lichtinval is prachtig, de vertrekken zijn ruim, hoog en stijlvol. Het balkon over de volledige breedte van het pand is een fijne buitenruimte.

Indeling
De woning ligt op de eerste, tweede en derde verdieping van het pand en is 107 m2 groot.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is de woonverdieping en bestaat uit de overloop, met links daarvan de woonkamer en rechts de eetkeuken. De woonkamer is een prachtige sfeervolle ruimte, met een breed raam met glas in lood, de originele betegelde schouw met een gashaard in jaren 30-stijl (maar modern qua functioneren) en een houten vloer. De lichtinval is er heel aangenaam.

De eetkeuken ligt aan de achterkant van het huis en is ongeveer 18 m2. Ook hier komt volop licht binnen. De witte keuken met inbouwapparatuur is geplaatst tegen één wand, de rest van de ruimte kan worden benut voor een grote eettafel. Ook deze ruimte wordt verwarmd door een moderne gaskachel, geplaatst bij de originele schouw.
In de keuken is een dubbele en een enkele deur naar het balkon.

Tweede verdieping
Drie (slaap)kamers en de badkamer vormen de tweede verdieping. De rustige, sobere afwerking is doorgetrokken op deze etage. De kamers zijn alle drie mooi licht, sfeervol, en meten 18, 8 en 8 m2. Ze hebben alle drie witte wanden en lichte vloerbedekking. De grootste kamer heeft een vaste kastenwand.
De badkamer is compact en uitgerust met douche en wc. Hier ligt de originele vloer. Op de kamer direct naast de badkamer hangt een wastafelmeubel.

Derde verdieping
De bovenste verdieping is de zolder. Hier kun je nog van alles mee doen, de ruimte is helemaal open. Laat je ideeën de vrije loop en stel je een geweldige xl slaapkamer, werkkamer of loungeruimte voor, onder de zichtbare dakspanten.
De zolder is ongeveer 20 m2.

Buiten
Het balkon loopt over de volledige breedte van het pand (dat is 5,5 m), aan de kant van de keuken. Je kijkt hier uit op de tuinen achter de panden en zit er lekker vrij.

Bijzonderheden
– Zeer stijlvolle bovenwoning
– Twee verdiepingen plus grote open zolder
– Verzorgde afwerking
– Klassieke details uit het bouwjaar (1938)
– Verwarming d.m.v. moderne gashaarden
– Eetkeuken met balkon
– Drie slaapkamers
– Kelder

Locatie
De Jacob Cremerstraat is een van de leukste straten van het Sonsbeekkwartier en de wijk is een van de geliefdste van Arnhem-Noord. Hier vind je alles wat je wilt: enkele winkels, gezellige koffie- en eetcafés en het Sonsbeekpark aan de overkant van de Apeldoornseweg. Het stadscentrum en het NS station zijn lopend te bereiken en met de fiets of auto ben je zó de stad uit.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 375000,- k.k.

Woonoppervlakte

107 m²

Inhoud

429 m³

Aantal kamers

5

Bouwjaar

1938

Bekijk brochure

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Jacob Cremerstraat 9

Neem vandaag nog contact op