Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht
Bekijk brochure

Nieuwstad 12

€ 300000

78 m²

6

Omschrijving

Een pand waar de charme en sfeer vanaf spatten, in een van de leukste straten in hartje centrum. Dit monumentale bovenhuis was in gebruik als B&B en dat kun je natuurlijk voortzetten, maar we kunnen ons voorstellen dat je er direct zelf wilt wonen. 
Met drie verdiepingen en een totaal oppervlak van 78 m2 is er ruimte genoeg, en er is ook nog een fijne buitenruimte.

Het pand stamt uit het midden van de 19e eeuw. Op de begane grond is een winkel, de woning ligt op de 1e, 2e en 3e verdieping. In 2018 is de woning gerenoveerd. Hij is qua modern comfort helemaal up to date, maar heeft de sfeer, warmte en de unieke details uit de bouwperiode behouden.  

Indeling
Eerste verdieping 
Hier bevinden zich de woonkamer en de eetkeuken. Beide vertrekken zijn helemaal in lijn met de stijl van het pand. De materialen – houten vloer, balkenplafond, bakstenen wand in de keuken – details als de lambrisering, het glas-in-lood en de binnenluiken, en het kleurenpalet: alles klopt. Aan de keuken grenst de patio, een sfeervolle, besloten buitenplek met volop privacy. 
Vanaf deze verdieping kijk je via het open trappenhuis helemaal naar de nok van het pand. Dit geeft een fantastisch ruimtelijk effect.

Tweede verdieping
Op deze verdieping zijn twee ruime slaapkamers, elk met bijzondere details. De ene kamer heeft twee hoge ramen aan de straatkant én ramen naar het open trappenhuis. De andere kamer heeft nog de originele inbouwkasten. Deze kamer kijkt uit op de patio. Op deze etage is ook een toilet.

Derde verdieping
Hier is nog een ruime slaapkamer en de badkamer. Het hoge plafond met de zichtbare dakspanten en de oude houten vloer geven ook deze verdieping enorm veel sfeer. Vanuit de slaapkamer heb je uitzicht op een Arnhems icoon: de Eusebiuskerk. De badkamer is comfortabel en in stijl afgewerkt.
    
Bijzonderheden
– bovenwoning in pand uit ca. 1853
– gemeentelijk monument
– gerenoveerd en voorzien van alle moderne comfort
– bijzondere details uit de bouwperiode
– 3 verdiepingen
– patio

Locatie
De Nieuwstad is een van de leukste straten in hartje Arnhem. Buurpanden zijn veelal historische panden met winkels of horeca op de begane grond en woningen erboven. Midden in de stad zijn alle voorzieningen uiteraard dichtbij. 

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 300000,- k.k.

Woonoppervlakte

78 m²

Inhoud

290 m³

Aantal kamers

6

Bouwjaar

1890

Bekijk brochure

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Nieuwstad 12

Neem vandaag nog contact op