Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht

Emmastraat 41 3

€ 240000

65 m²

2

Omschrijving

Wauw wat een ruimte en wat een uitzicht! Wedden dat je dat zegt wanneer je binnenstapt in dit super toffe appartement op een nog toffere locatie! Dit mooie pand uit 1880 is verdeeld in appartementen, op de 2e verdieping vinden we dit penthouse-achtige appartement van 65 m2. De woonkamer met open keuken bevindt zich over de gehele breedte van het pand, met een hoogte van 4 meter is de ruimtebeleving uniek te noemen. Het geheel is keurig afgewerkt in moderne kleurstellingen. Het fraaie trappenhuis is recent van een renovatie beurt voorzien, dit alles maakt het niet alleen een super tof appartement maar ook nog eens een verantwoorde koop om zorgeloos te kunnen wonen!

Indeling:
Begane grond: bel etage, entree met toegang naar de bovenste verdieping.

Derde verdieping: overloop met meterkast, toegang tot de ruime woonkamer met een prettige hoogte en prachtige houten balken, open keuken en ruime slaapkamer met inbouwkast.

Locatie: 
Gelegen midden in het bruisende Spijkerkwartier te Arnhem Noord. Deze wijk, niet voor niets gewaardeerd als beschermd stadsgezicht, kenmerkt zich door de karakteristieke woonhuizen gebouwd in de periode 1850 tot omstreeks 1935. Ondanks het stadse karakter, is het Spijkerkwartier met zijn prachtige binnentuinen, stadsparkjes en verborgen speeltuinen een verrassende, levendige en groene wijk. Ook de samenstelling van de wijk is divers en biedt voor ieder wat wils. Diverse theaters, cafés, winkels, restaurants en natuurlijk de alom bekende Steenstraat bevinden zich om de hoek. Tevens zijn het centrum, bus en trein (NS station Velperpoort) op loopafstand bereikbaar. De hippe espressobar en restaurant ‘Spijker’ alsmede brasserie Thialf bevinden zich om de hoek. Direct naast het Spijkerkwartier vinden we het hippe Mode-kwartier met een assortiment aan leuke tentjes.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 240000,- k.k.

Woonoppervlakte

65 m²

Inhoud

201 m³

Aantal kamers

2

Bouwjaar

1880

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Emmastraat 41 3

Neem vandaag nog contact op