Kuiper Makelaardij Arnhem
Makelaar in Arnhem

Aankoopmakelaar Arnhem

makelaar arnhem

Ben je op zoek naar een woning in (de omgeving van) Arnhem? Bij het kopen van een huis doorloop je een aantal stappen. Bij Kuiper makelaardij helpen we je graag bij het aankooptraject van jouw droomhuis! Welke stappen je doorloopt met jouw aankoopmakelaar in Arnhem, beschrijven we hieronder.

1. Het in kaart brengen van jouw woonwensen

De NVM, de Nederlandse Vereniging voor Makelaars, is Nederlands grootste De eerste stap in het aankooptraject van jouw toekomstige woning is het bepalen van jouw wensen. Het is belangrijk eerst in kaart te brengen wat je zoekt in jouw droomhuis. Wil je graag een jaren 30 woning of een huis in een nieuwbouwwijk? Wil je buitenaf wonen, heb je behoefte aan een tuin of balkon of heeft een bepaalde wijk je voorkeur? Door dit allemaal van tevoren af te stemmen kunnen we gericht voor jou op zoek gaan!

2. Een huis bezichtigen

Doordat wij een uitgebreid netwerk hebben ben jij als eerste op de hoogte van nieuw huizenaanbod. Ben je geïnteresseerd in een huis? Bij een bezichtiging kijken wij naar zaken als de waarde van de woning en denken wij op bouwkundig vlak met je mee. Daardoor kun jij je focussen op je gevoel bij de woning en of het voldoet aan je eisen. Ben je na overleg nog steeds geïnteresseerd in het huis? Dan kunnen we het gaan onderzoeken.

3. Evaluatie van het huis

Wij gaan nu het huis onderzoeken. Wat is de waarde van het huis, zijn er bepaalde regels of voorwaarden etc. Vervolgens kunnen de onderhandelingen beginnen!

4. Onderhandelingen

Na alle eerder genomen stappen kunnen we een bod uitbrengen. Hiervoor zullen we met jou een strategie bespreken en namens jou onderhandelen. Uiteindelijk is het belangrijk dat jij tevreden bent, jij bepaalt zelf of de koop rond komt.

5. De koopovereenkomst ondertekenen

Na een mondelinge acceptatie van jouw bod zal een koopovereenkomst opgesteld worden door de verkoper. Wij nemen deze overeenkomst stap voor stap met je door zodat je weet wat je tekent. Vervolgens zal de koopovereenkomst naar de notaris gestuurd worden en kijken we naar je financiering. Je financiering moet binnen een bepaalde termijn geregeld worden en wanneer deze geregeld wordt ook deze overgedragen aan de notaris.

6. Jouw droomhuis!

De laatste stap is de definitieve ondertekening van het koopcontract bij de notaris. Vooraf aan dit bezoek vindt een laatste woninginspectie plaats waarbij we kijken of het huis volgens afspraak opgeleverd wordt. Na een handtekening bij de notaris krijg jij de sleutels en ben je eigenaar van jouw droomhuis!

Kuiper aankoopmakelaar denkt met je mee!

Tijdens het aankooptraject van jouw droomhuis in Arnhem staat team Kuiper jou bij met advies en hulp. Wij denken met je mee tijdens en na bezichtigingen en zullen je helpen de juiste keuzes te maken. Na het vinden van de woning van je dromen zullen wij er alles aan doen om jouw belangen te behartigen tijdens de onderhandeling. Wil jij een huis kopen in Arnhem en ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Arnhem?

Wij maken graag kennis met je! Stuur ons gerust een mail of WhatsApp bericht, of bel ons op 026 – 363 91 20.

arrow_upward
1 ?