Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht
Bekijk brochure

Heijdendaalsteeg 21

€ 295000

79 m²

3

Omschrijving

Niet te lang denken, komen kijken! Dat is het devies bij dit fantastische appartement in hartje centrum. Je hebt er alles bij de hand wat de stad te bieden heeft en de woning zelf klopt aan alle kanten: hij is super licht, sfeervol, modern en naturel afgewerkt en goed ingedeeld. Kers op de taart: de gezamenlijke daktuin, goed voor vele gezellige uren met medebewoners of lekker in je uppie met een goed boek.

Indeling
De bijna 80 m2 in het appartement zijn optimaal gebruikt: de ruimtes zijn groot, licht en makkelijk in te delen. De ca. 36 m2 grote woonkamer met open keuken vormt het hart van de woning. De ruimte heeft drie ramen op rij, nog meer licht komt er vanuit de extra zijkamer, die heel fijn is als studie- of werkruimte.
Vanuit de woonkamer kijk je op de levendige winkelstraat.

De keuken is wit en strak met greeploze kasten. Hij is uitgerust met alle apparatuur die je nodig hebt, waaronder een stoer rvs fornuis met oven.
Naast de keuken is een aparte, ruime waskamer/berging.

De slaapkamers zijn 11 en 6,5 m2. Eén grenst aan de woonkamer, de ander ligt aan de kant van de daktuin en kijkt daar ook op uit.
Tenslotte is er nog de comfortabele badkamer: die heeft een lekker grote inloopdouche en een wastafelmeubel en is afgewerkt met witte en betonkleurige tegels. De wc is er direct naast.

Door het hele appartement ligt een naturel laminaatvloer en alle wanden zijn glad afgewerkt en wit gesaust. Tijdloos en ideaal als basis!

Buiten
Het appartement grenst direct aan de daktuin, die je deelt met de medebewoners van het gebouw. Het is een gezellige, groene en rustige plek, waar veel zon komt. Het is met recht de kers op de taart bij deze woning.

Bijzonderheden
– Zeer sfeervol appartement midden in stad
– Tiptop afgewerkt
– Veel licht in huis
– Moderne badkamer en keuken
– Twee slaapkamers
– Aparte waskamer
– Gezamenlijke daktuin

Locatie
Aan de Heijdendaalsteeg woon je hartje centrum, met alles wat tof is aan de stad direct voor de deur: veel gezellige koffiebaretjes, cafés en restaurants, sportscholen, winkels (ook voor de dagelijkse boodschappen), super handig allemaal! De straat is een prettige mix van woningen, winkels en horeca.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 295000,- k.k.

Woonoppervlakte

79 m²

Inhoud

241 m³

Aantal kamers

3

Bouwjaar

1991

Bekijk brochure

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Heijdendaalsteeg 21

Neem vandaag nog contact op