Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht

Dullertstraat 25

€ 600000

149 m²

4

Omschrijving

Met zijn strakke, moderne vormgeving, hoge ruimtes en grote glaspartijen is dit een stoer huis met een cleane, industriële look. Tegelijkertijd is het warm en sfeervol, heeft het een prachtige lichtinval en fijne hoekjes en doorkijkjes. De tuin is al net zo aangenaam, om over de ligging nog maar niet te spreken: middenin het Spijkerkwartier, direct tegenover het Thialfterrein.

Indeling 
Begane grond: de woonverdieping is een imposante open ruimte van ruim 11 meter diep en 7 meter breed met een plafond van 2.60 m hoog. De verdieping heeft de allure en de ruimtelijkheid van een loft. De glazen wand aan de achterkant loopt helemaal door tot en met de bovenverdieping. Het licht heeft hier vrij spel en de glazen schuifdeuren verbinden binnen naadloos met buiten. De open trap naar de bovenverdieping komt uit op de vide en is een echte blikvanger.

Eerste verdieping: Dankzij de vide staat de bovenverdieping in open verbinding met beneden. Toch heb je boven alle privacy in een van de drie (slaap)kamers en de badkamer. Ook deze verdieping is prachtig licht, modern en strak afgewerkt. Alle drie de kamers hebben ramen tot aan de vloer en Franse balkons. De badkamer is modern en comfortabel uitgerust met een inloopdouche, twee wastafels en een wc.

Tuin:De tuin past qua stijl helemaal bij het huis. Hij wordt omzoomd door een muur in dezelfde steen als de woning. Groen is er volop, rust en privacy ook. De stad? Die lijkt hier ver weg – maar ligt in werkelijkheid om de hoek.

Bijzonderheden
– Strakke, moderne stadswoning
– Veel ruimte en licht in huis
– Perfect afgewerkt
– Luxe keuken
– Benedenverdieping met loft-allure
– Gashaard
– Besloten tuin met privacy
– Op aansprekende locatie

Locatie:
De Dullertstraat ligt direct tegenover het Thialfterrein, midden in het bekende Spijkerkwartier. De wijk is bekend om zijn statige herenhuizen uit de late 19e en vroege 20e eeuw. Die vormen een mooi contrast met de strakke nieuwbouw in de Dullertstraat en de omliggende straten. Het Spijkerkwartier is een bruisende wijk met veel uitstraling die het stadse gevoel combineert met rust en groen.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 600000,- k.k.

Woonoppervlakte

149 m²

Inhoud

575 m³

Aantal kamers

4

Type

Tussenwoning

Bouwjaar

2017

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Dullertstraat 25

Neem vandaag nog contact op