Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht
Bekijk brochure

Kersenplukkerserf 4

€ 395000

150 m²

5

Omschrijving

Op een hele mooie plek in de Schuytgraaf staat deze royale twee-onder een kap woning met garage, parkeerplek en grote tuin. Een recent gebouwde woning en toch een wijk die helemaal groen en klaar is, dat is het voordeel van wonen in Tuinstad in de Schuytgraaf. Alles is prima verzorgd in deze woning, waar je jarenlang woonplezier tegemoet kunt zien. De woning heeft veel extra’s te bieden een uitgebouwde woonkamer, tuinoverkapping, royale dakkapel, vloerverwarming op de begane grond maar ook de keuken en de badkamer zijn compleet en geheel van deze tijd. Met 4 zeer royale slaapkamers, voldoende bergruimte en een heerlijke tuin is dit een perfecte woning voor diverse doelgroepen, kleine kinderen of werken aan huis deze woning biedt het allemaal.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met toilet, ruime uitgebouwde woonkamer met vloerverwarming en openslaande deuren naar de terrasoverkapping en tuin. De keuken is midden in de woning gesitueerd en speels opgesteld met een eiland, aan de voorzijde is een intieme eetruimte. De garage is gelegen aan de zijkant van de woning.

Eerste verdieping: overloop 2 royale slaapkamers (voormalig 3) waarvan 1 kamer toegang heeft tot de bergruimte boven de garage. De badkamer is in moderne kleurstellingen betegeld en voorzien van een douche, bad, wastafel en toilet. 

Tweede verdieping: voorzolder met opbergmogelijkheden, een plek voor de wasapparatuur en een werkplek. De 2 slaapkamers op deze verdieping zijn verrassend van formaat, 1 kamer beschikt over een dakkapel de andere een raam in de zijgevel.

Locatie
Kersenplukkerserf is een groene autoluwe straat in de Schuytgraaf, een jonge kindvriendelijke wijk tussen Arnhem en Driel. De wijk kent een grote diversiteit aan bebouwing en veel groen: Park Lingezegen, recreatieplas Rijkerswoerd en het Speelbos zijn heel dichtbij. Voor kinderen is het een ideale plek om op te groeien: er is volop speelgelegenheid en de wijk is een 30 kilometerzone. In de Schuytgraaf zijn alle voorzieningen aanwezig: winkelcentrum, huis- en tandartsen, faciliteiten voor sport (onder meer voetbal, skeeleren, hockey en tennis). Er zijn meerdere basisscholen in de wijk net als scholen voor speciaal basis- en middelbaar onderwijs. Het NS-station Arnhem-Zuid is dichtbij. Het centrum van Arnhem en dat van Nijmegen zijn met het openbaar vervoer en met de auto snel bereikbaar en vanuit de wijk is er een goede verbinding met de A325 en de A50.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 395000,- k.k.

Woonoppervlakte

150 m²

Inhoud

600 m³

Aantal kamers

5

Type

Twee Onder Een Kapwoning

Bouwjaar

2005

Bekijk brochure

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Kersenplukkerserf 4

Neem vandaag nog contact op