Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht
Bekijk brochure

Vijverlaan 57

€ 350000

106 m²

4

Omschrijving

In deze hoekwoning is het Arnhems wonen op zijn best, met het prachtige Park Klarenbeek (met openluchtzwembad!) aan de ene kant en het Modekwartier aan de andere. Het huis is sfeervol en biedt genoeg ruimte voor een heel gezin – een ruime woon/eetkamer, aparte keuken en drie slaapkamers – en na een modernisatiebeurt heb je er een super fijne woning voor járen.

Indeling

Begane grond
De ruimte op de begane grond is echt een verrassing: aan de voorgevel zie je niet direct af hoeveel vierkante meters je hier hebt. De totale woning is meer dan 14 meter diep. Tien daarvan gaan naar de woonkamer, een mooie ruimte die vanwege de vorm makkelijk te verdelen is in een eet- en een zitgedeelte. Ramen in de voor-, achter- en zijgevel maken het er lekker licht.

De keuken ligt in het verlengde van de woonkamer, in een uitbouw. Hij is fris, netjes en functioneel, ingericht met witte keukenkasten en voorzien van alle inbouwapparatuur. Er is een deur naar de tuin, en zo kom je ook in de ernaast gelegen berging.
Op de hele benedenverdieping liggen gladde vloeren.

Eerste verdieping
Boven zijn drie prima slaapkamers, de badkamer en een aparte berging met o.m. de cv-ketel. De grootste slaapkamer is maar liefst 20 m2 en ligt aan de achterkant van het huis. Deze kamer heeft een handige vaste kastenwand. De twee andere kamers zijn allebei ca. 8 m2. Het zijn gezellige kamers, met een prettige lichtinval.
De badkamer is compact en comfortabel, helemaal betegeld en uitgerust met een ruime douchecabine en een wastafel.

Tweede verdieping
Dit is de zolder, waar flink veel bergruimte is. Je komt er met een vlizotrap vanaf de overloop.

Buiten
De Vijverlaan is een lange glooiende klinkerlaan met bomen aan weerszijden. Het huis heeft een diepe voortuin en een bestrate achtertuin. Beide zijn zonnig en in de achtertuin is veel privacy, want deze wordt afgeschermd door een hoge houten schutting. Langs het huis loopt een pad naar een bedrijfje verderop.

Bijzonderheden
– Sfeervolle, verrassend ruime hoekwoning
– Mooie ligging
– Drie slaapkamers
– Kelder en zolder
– Diepe voortuin, achtertuin met veel privacy

Locatie
Aan de Vijverlaan woon je op zo’n 10 minuten fietsen van de binnenstad en NS Station Velperpoort, maar ook direct om de hoek is alles bij de hand: basis- en middelbare scholen, supermarkten en andere winkels, horeca, natuur en veel ruimte om te sporten en te spelen. Ideale plek dus!

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 350000,- k.k.

Woonoppervlakte

106 m²

Inhoud

445 m³

Aantal kamers

4

Type

Hoekwoning

Bouwjaar

1896

Bekijk brochure

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Vijverlaan 57

Neem vandaag nog contact op