Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht
Bekijk brochure

Goudensteinstraat 15

€ 195000

65 m²

2

Omschrijving

Wauw wat een kans! Zoek jij jezelf ook suf naar een starterswoning en denk je dat alleen een flat binnen jouw mogelijkheden ligt? Let dan goed op! Deze hoekwoning met een gigantisch perceel is uniek, de afmetingen van een appartement maar toch een heerlijke tuin met de prijs van een appartement, dat bieden wij op de Goudensteinstraat 15! Deze voormalige senioren woning is verbouwd waardoor de woning juist bijzonder geschikt is als starterswoning. De voormalige slaapkamer op de begane grond is bij de woonkamer getrokken met een fantastische leefruimte als gevolg. De bovenverdieping herbergt nu een royale slaapkamer. De woning is recent volledig voorzien van HR++ beglazing en de HR CV ketel stamt uit 2020, behalve lage woonlasten zijn hierdoor de energielasten ook laag!

Indeling:
Begane grond: entree, tochtportaal, hal, toilet en doucheruimte, royale woonkamer met deur naar de voor en achtertuin, separate praktische keuken.

1e Verdieping: voorzolder met bergmogelijkheden en opstelling van de CV ketel, royale slaapkamer met dakkapel, door het plaatsen van een grotere dakkapel is het creëren van een extra slaapkamer een mogelijkheid.

Tuin: de tuin bijna rondom de woning is werkelijk uniek maar liefst 291 m2 perceel met een aangelegde tuin, diverse terrassen een grote vijver en een schuur.

Locatie: 
De gewilde wijk over het “Over het Lange” is een typische groene wijk in Arnhem Noord die zich kenmerkt door de ruime opzet van de wijk met brede singels, straten, plantsoenen en parken. 
Een belangrijk voordeel is de uitstekende ligging ten aanzien van de diverse uitvalswegen en autobanen (o.a. A325, A12, A50 en A15). 
In de wijk vind je alle denkbare voorzieningen op loop- en fietsafstand: het overdekte winkelcentrum Presikhaaf met zijn complete winkelaanbod, diverse basis- en middelbare scholen, sportaccommodaties, huis- en tandartsen en prima openbaarvervoeraansluitingen. 
Op de fiets of met de bus ben je zo in het centrum van Arnhem en net zo snel in het centrum van Velp. 
Deze tegen Velp en de Veluwezoom aangelegen wijk is niet voor niets geliefd bij woningzoekers.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 195000,- k.k.

Woonoppervlakte

65 m²

Inhoud

200 m³

Aantal kamers

2

Type

Hoekwoning

Bouwjaar

1966

Bekijk brochure

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Goudensteinstraat 15

Neem vandaag nog contact op