Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht
Bekijk brochure

Hommelseweg 351

€ 315000

84 m²

3

Omschrijving

Pand met uitstraling, check. Goede ligging, check. Klassieke details, check. Tuintje voor en achter, check. En daarnaast: een sfeervolle woonkamer, eetkeuken, twee slaapkamers en een ruime badkamer. Deze benedenwoning, hoog aan de Hommelseweg is een hartstikke leuk huis dat je op punten zult willen updaten. Dan heb je hier ook echt een hele fijne en gezellige eigen stek!
 
Indeling

Begane grond
Het huis heeft een klassieke indeling, met een lange hal, een woonkamer aan de voorkant en een besloten keuken achter. De woonkamer heeft twee grote ramen, een schouw en een hoog plafond met ornament en omlijsting. De paneeldeuren, het raampje naar de hal en de authentieke houten vloer maken de sfeer helemaal compleet. 

Via een schuifdeur kom je in de eetkeuken. Die is 4,5 bij 3 meter en heeft een groot raam en een deur naar de tuin. Ook hier: een hoog plafond, een schouw – met daaronder het fornuis – en de oude houten vloer. De keuken is een super gezellige en lichte ruimte waar je ongetwijfeld heel veel uurtjes zult doorbrengen. 

Souterrain
Het souterrain is even groot als de begane grond en verdeeld in twee slaapkamers, de badkamer en een ruime overloop. De kamers hebben allebei daglicht en zijn ca. 15 en 12 m2. De grootste heeft twee handige inbouwkasten. Nb de hoogte van 1 van de slaapkamers in het souterrain bedraagt geen 200cm. Conform de NEN2580 (200 cm.) mag dit niet als woonoppervlak worden betiteld echter kan deze slaapkamer als volwaardig worden gezien. De badkamer is heel ruim en uitgerust met een douche, wastafel en plek voor de wasmachine.

Buiten
In de voortuin kun je je fietsen kwijt, achter het huis ligt een besloten stadstuin. Hier zit je lekker relaxt en vrij. De tuin is bestraat, rondom groeit het groen tegen de ommuring. 

Bijzonderheden

–    Benedenwoning in klassiek pand
–    Twee slaapkamers
–    Eetkeuken
–    Stadstuin met veel privacy
–    Leuke wijk in Arnhem-Noord

Locatie

De Hommelseweg ligt in het Sonsbeekkwartier en direct aan de rand van twee andere van de leukste wijken in Arnhem-Noord: Sint Marten en Klarendal. Je hebt er alles bij de hand: winkels, horeca, scholen en bso’s, de mooie Arnhemse parken, buitenzwembad Klarenbeek… En met de fiets of zelfs te voet ben je zo in de binnenstad.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 315000,- k.k.

Woonoppervlakte

84 m²

Inhoud

285 m³

Aantal kamers

3

Bouwjaar

1907

Bekijk brochure

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Hommelseweg 351

Neem vandaag nog contact op