Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht
Bekijk brochure

Winterjan 7

€ 450000

155 m²

6

Omschrijving

Het is lekker thuiskomen in deze ruime, moderne en zeer sfeervolle hoekwoning. Het huis heeft een originele vormgeving, een stijlvolle, doordachte afwerking, een fijne ligging langs het water en een grote, vrij liggende tuin met veel zon. Het is een warm en comfortabel huis waar je ongetwijfeld heel snel je draai zult vinden. Om er vervolgens nooit meer weg te willen…
 
Indeling
 
Begane grond
Buiten is de hoge raampartij in de zijgevel dé blikvanger, binnen vertaalt dit zich in een open, licht trappenhuis, met zicht vanaf de begane grond tot en met de tweede verdieping. 
Vanuit de hal kom je in de woonkamer van bijna 40 m2. Al die ruimte kun je ook echt gebruiken als woonkamer, want eten kan in de leefkeuken. Beide vertrekken hebben hun eigen sfeer: de woonkamer heeft een houten vloer en wanden in warme tinten (en een indrukwekkende boekenwand!), de keuken is strak en licht, met warmere elementen zoals de bronskleurige plavuizen op de vloer en de zwarte tegeltjes tegen de achterwand. De mix klopt helemaal.
 
Eerste verdieping
Drie slaapkamers en de badkamer vormen samen de eerste verdieping. De drie kamers zijn sfeervol, ruim en licht. De grootste slaapkamer kan qua stijl tippen aan een luxe hotelkamer en heeft dubbele deuren naar een Frans balkon. De comfortabele badkamer is uitgerust met een bad, aparte douche en wastafel. 
 
Tweede verdieping
Hier zijn nog eens twee ruime kamers, met een heel eigen sfeer dankzij het hoge, schuine plafond. Beide kamers zijn licht, ze hebben beide twee grote ramen en een naturel laminaatvloer. Daartussen ligt de ruime overloop – hier komen de bronskleurige vloertegels van de begane grond weer terug. 
 
Buiten
De diepe tuin is zonnig, wordt omzoomd door een heg en heeft een speels ontwerp met een groot terras en een zigzaggend pad naar achteren. Er is ook flink wat speelruimte.
 
Bijzonderheden

  • Origineel vormgegeven hoekwoning
  • Veel ruimte en licht
  • Riante woonkamer en eetkeuken
  • Vijf slaapkamers
  • Stijlvolle afwerking
  • Diepe, zonnige tuin 

Locatie
 
In de Schuytgraaf is het heel prettig wonen. Het is een wijk met veel jonge bewoners en een afwisselende bouw en alle voorzieningen zijn er aanwezig. Via de snelfietspaden, met de trein en met de auto zijn Arnhem en Nijmegen snel en makkelijk te bereiken. 
 

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 450000,- k.k.

Woonoppervlakte

155 m²

Inhoud

558 m³

Aantal kamers

6

Type

Hoekwoning

Bouwjaar

2007

Bekijk brochure

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Winterjan 7

Neem vandaag nog contact op