Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht
Bekijk brochure

Lobeliastraat 10

€ 200000

85 m²

3

Omschrijving

Alle comfort van een moderne woning, voldoende parkeer gelegenheid en 2 royale slaapkamers en een lekker balkon dat alles voor een aantrekkelijke prijs! De Lobeliastraat 10 heeft het allemaal. Dit heerlijke appartement op de 1e verdieping is gelegen in het fraaie complex uit 2008, de afgesloten entree, de moderne bouwtechniek en de prettige lichtinval dragen bij aan het heerlijke woongenot dat je hier zult ervaren. Het complex beschikt over een actieve vereniging van eigenaren met een goed reservefonds dit betekend dat het onderhoud van het gebouw goed geregeld is, voor jou een zorg minder! 

Indeling:
begane grond: afgesloten entree en met intercom, bergingen, trap en lift naar…

1e verdieping: entree, hal, toilet, bergkast, heerlijke ruime woonkamer met veel raampartijen en deur naar het overdekte balkon, de open keuken is modern, in lichte kleurstellingen en voorzien van de nodige inbouwapparatuur. De badkamer is praktisch in het gebruik en keurig afgewerkt, de slaapkamers aan de achterzijde zijn van een goed formaat en net als de rest van het appartement voorzien van een keurig doorlopende laminaatvloer.

Locatie 
De Lobeliastraat ligt op zo’n 10 minuten fietsen van de Arnhemse binnenstad, in de wijk Malburgen, dichtbij de Rijnbrug. Het is prettig wonen in de wijk waarin de laatste jaren veel is geïnvesteerd door de gemeente Arnhem, in het kader van stadsvernieuwing. De buurhuizen zijn een mix van huur- en koopwoningen, van bestaande (gerenoveerde) bouw en nieuwbouw. De uiterwaarden van de Rijn zijn dichtbij, hier kun je heerlijk wandelen. Ook winkelcentrum Kronenburg en de Pleyroute met aansluiting op de snelwegen in de regio zijn snel te bereiken en het openbaar vervoer is prima geregeld. Sportvoorzieningen zijn dichtbij, er is een brede school in de wijk, evenals huis- en tandartsen en een apotheek. Er zijn een meerdere supermarkten op 200 meter afstand en andere winkels op loop- en fietsafstand.

Bijzonderheden:
– Moderne bouw (2008)
– Ruim appartement
– Goed geïsoleerd 
– 2 fijne slaapkamers
– Dicht bij het centrum van Arnhem

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 200000,- k.k.

Woonoppervlakte

85 m²

Inhoud

279 m³

Aantal kamers

3

Bouwjaar

2008

Bekijk brochure

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Lobeliastraat 10

Neem vandaag nog contact op