Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht
Bekijk brochure

Slikkerveerstraat 17

€ 275000

115 m²

5

Omschrijving

Woonplezier zonder zorgen, dat is gegarandeerd in deze leuke tussenwoning aan de Slikkerveerstraat. De ligging is prima, het huis zelf dik in orde. Met drie slaapkamers op de eerste verdieping is er ruimte voor een heel gezin, op zolder is een super werkkamer en ook beneden kom je niks tekort. Naar de tuin heb je bijna geen omkijken en de directe omgeving is lekker groen, waterrijk en perfect om te spelen en te sporten.

Indeling

Begane grond
De ruime woonkamer met half open keuken vormen de benedenverdieping. Kamer en keuken zijn samen 9 meter diep, achter is het huis 4,80 meter breed. Het kamerbrede raam achter zorgt voor volop licht in de woonkamer, de naturel afwerking – laminaatvloer en witte wanden – maken het nog lichter en ruimer.
De keuken ligt aan de voorkant, is voorzien van alle inbouwapparatuur en heeft lekker veel berg- en werkruimte.

Eerste verdieping
Boven zijn drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorkant is het grootst, hij loopt over de hele breedte van het huis en is 14,5 m2. De kamers aan de achterkant zijn 12 en 7 m2. De kamers zijn alle drie mooi licht en makkelijk in te delen.
De badkamer is compact maar goed ingedeeld waardoor hij ruimer aandoet. Er is een fijne inloopdouche, een wastafelmeubel en een wc en de ruimte is fris afgewerkt met witte en betongrijze tegels.

Tweede verdieping
Thuiswerken? Dat kan in de super werkkamer op zolder (die natuurlijk ook is te gebruiken voor andere doeleinden). De ruimte heeft een dakkapel over de volledige breedte, die zorgt voor een heerlijke lichtinval.
De andere kant van de zolder is voor de berging, met plek voor de wasmachine en een groot dakraam.

Buiten
Voor het huis ligt een bestraat speelplein, achter een fijne zonnige tuin. Deze wordt omzoomd door een houten schutting en is praktisch helemaal bestraat. Veel werk heb je er dus niet aan! De tuin grenst aan een plein met parkeerplaatsen en weer volop speelruimte. Hier loop je ook zo het dijkje langs de huizen op.

Bijzonderheden
–    Verzorgde tussenwoning
–    Drie slaapkamers en grote zolder
–    Moderne badkamer
–    Onderhoudsarme achtertuin
–    Veel groen en speelgelegenheid rondom
–       Voorzien van airco
–       Voorzien van rolluiken

Locatie
Elderveld-Zuid is een prettige wijk om te wonen, met volop groen en speelveldjes. Alle voorzieningen zijn in de buurt – van scholen tot winkels en sportfaciliteiten – en ook NS station Arnhem-Zuid is dichtbij. Je bent vanuit hier net zo snel in Arnhem als in Nijmegen.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 275000,- k.k.

Woonoppervlakte

115 m²

Inhoud

399 m³

Aantal kamers

5

Type

Tussenwoning

Bouwjaar

1975

Bekijk brochure

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Slikkerveerstraat 17

Neem vandaag nog contact op