Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht

Kievitstraat 6

€ 375000

76 m²

3

Omschrijving

Gelegen aan de rand van het geliefde Park Klarenbeek, vind je deze charmante woning in de rustige, groene Vogelwijk in Klarendal, Arnhem. Met een woonoppervlak van 76 m² en omringd door karakteristieke woningen, biedt dit huis een unieke kans voor wie op zoek is naar rust en ruimte in de stad. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek of dit jouw nieuwe thuis kan worden.

De begane grond straalt warmte uit, met een gezellige woonkamer die naadloos overloopt in de open keuken. Via openslaande deuren stap je zo de tuin in. De keuken bestaat uit losse modules, die de huidige verkoopster graag meeneemt, waardoor jij hier de vrijheid hebt om je eigen droomkeuken te creëren. In de hal vind je een apart toilet en de meterkast.

Op de eerste verdieping tref je een overloop die leidt naar twee royale slaapkamers. Ook is er een praktische badkamer, voorzien van een toilet en een wastafel.

De tweede verdieping biedt een ruime bergzolder, toegankelijk via een vlizotrap. Hier heb je volop opbergruimte, ideaal voor extra spullen.

De tuin is een echte verrassing. Ruim opgezet, perfect gelegen op de zon en omringd door groen, is dit de ideale plek om te ontspannen en te genieten van lange zomerdagen. Bovendien vind je in zowel de voor- als achtertuin bijzondere fruitbomen en struiken, wat zorgt voor een unieke, natuurlijke sfeer en heerlijke oogstmogelijkheden. Een oase van rust midden in de stad.

De ligging van deze woning is ideaal. Je woont vlakbij het uitgestrekte Park Klarenbeek en in de populaire vogelbuurt van Klarendal. De hippe wijk Sugar Hill en het Modekwartier liggen om de hoek, en ook de belangrijkste uitvalswegen zijn binnen handbereik. Alles wat Arnhem zo fijn maakt, vind je hier op loopafstand.

Bijzonderheden:

– 76 m² woonoppervlak
– Gelegen in de gewilde Vogelwijk (Klarendal)
– Grenzend aan Park Klarenbeek
– Sfeervolle woonkamer met open keuken
– Openslaande deuren naar de tuin
– Ruime slaapkamers
– Verrassend ruime tuin, zonnig gelegen en veel groen

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van deze karakteristieke woning!

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 375000,- k.k.

Woonoppervlakte

76 m²

Inhoud

284 m³

Aantal kamers

3

Bouwjaar

1919

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Kievitstraat 6

Neem vandaag nog contact op