Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht

Noordpad 25

€ 350000

88 m²

3

Omschrijving

Welkom in deze instapklare benedenwoning in de geliefde wijk Klarendal! Met een luxe keuken en badkamer, en een heerlijke tuin om van de zon te genieten, is dit dé plek waar je je direct thuis voelt. Het winkelcentrum en populaire hotspots zoals Loca en Sugarhill liggen praktisch om de hoek. Hier combineer je comfort met de gezellige sfeer van de buurt. Wacht niet te lang – neem contact met ons op voor een bezichtiging, want deze kans wil je niet missen!

Via de zonnige tuin kom je bij de voordeur van deze prachtige benedenwoning. Eenmaal binnen stap je de hal in met de meterkast. De ruime woonkamer loopt over in een moderne open keuken, compleet met alle gewenste inbouwapparatuur. Handig is de voorraadkast waar ook de cv-ketel is geplaatst. Verderop vind je de hal met een aparte toiletruimte en de luxe badkamer, voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. De ruime slaapkamer kijkt uit over de tuin, de eigen inloopkast biedt ook plek voor de wasmachine, en daarnaast is er nog een tweede kamer die perfect kan dienen als werk- of slaapkamer en toegang biedt tot de tuin.

Klarendal is niet voor niets een van de meest gewilde wijken van Arnhem. Met alle voorzieningen binnen handbereik hoef je de wijk bijna niet uit. Of je nu boodschappen wilt doen, een terrasje pakt, of heerlijk wilt wandelen – hier kan het allemaal. De goede ov-verbinding zorgt ervoor dat je snel in het centrum van Arnhem bent, en het station Velperpoort is zelfs op loopafstand. Deze wijk heeft een unieke mix van levendigheid en rust, precies wat je zoekt.

Bijzonderheden van deze woning:

– Instapklaar en luxe afgewerkt
– Ruime tuin met toegang tot de woning
– Moderne keuken met inbouwapparatuur
– Luxe badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel
– Slaapkamer met inloopkast en wasruimte
– Tweede werk- of slaapkamer met toegang tot de tuin
– Gelegen in de populaire wijk Klarendal
– Op loopafstand van station Velperpoort
– Alle voorzieningen om de hoek

Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging!

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 350000,- k.k.

Woonoppervlakte

88 m²

Inhoud

312 m³

Aantal kamers

3

Bouwjaar

1979

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Noordpad 25

Neem vandaag nog contact op