Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht

Zwaanstraat 35

€ 325000

117 m²

5

Omschrijving

Geniet van de rust en ruimte in deze verrassend ruime woning van 117 m², ideaal gelegen in een rustige straat in Duiven. Binnen een paar minuten wandel je naar het treinstation, wat je dagelijks woon-werkverkeer moeiteloos maakt. Dit is een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen, maar ook dichtbij alle voorzieningen woont. Wacht niet langer en plan nu je bezichtiging – dit huis is een buitenkans!

Bij binnenkomst verwelkomt de hal je en geeft toegang tot de lichte woonkamer. De open keuken is uitgerust met inbouwapparatuur, ideaal voor gezellige diners. Vanuit de woonkamer stap je zo de overkapping en tuin in, een perfecte plek om te ontspannen. De hal met toilet en trapopgang maakt het plaatje compleet.

Op de eerste verdieping vind je een ruime overloop die leidt naar drie fijne slaapkamers, waarvan twee bijzonder royaal zijn. De complete badkamer biedt alles wat je nodig hebt: een bad, douche, wastafel en toilet, allemaal strak en verzorgd.

De tweede verdieping biedt een praktische overloop met wasmachineaansluiting, een royale vierde slaapkamer en meer dan genoeg bergruimte. Alles wat je nodig hebt om je spullen netjes op te bergen en je was te doen, is hier aanwezig.

De woning is voorzien van zonnepanelen en heeft een energiezuinig A+ label, wat bijdraagt aan lage energiekosten en een duurzame leefstijl. Je woont hier met comfort én verantwoord voor de toekomst.

De woning ligt op loopafstand van het treinstation en het gezellige centrum van Duiven. Ook zijn de uitvalswegen naar Arnhem en de rest van Nederland vlakbij, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Hier geniet je van een perfecte mix tussen rust en gemak.

Bijzonderheden:

-Woonoppervlak van 117 m²
-Rustige straat, perfecte locatie
-Vier slaapkamers, waarvan drie ruim
-Moderne open keuken met inbouwapparatuur
-Zonnige tuin met overkapping
-Zonnepanelen en energielabel A+
-Dichtbij treinstation, centrum en uitvalswegen

Benieuwd naar wat deze woning te bieden heeft? Plan snel je bezichtiging en ontdek het zelf!

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 325000,- k.k.

Woonoppervlakte

117 m²

Inhoud

415 m³

Aantal kamers

5

Bouwjaar

1981

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Zwaanstraat 35

Neem vandaag nog contact op