Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht

Hommelseweg 253

€ 375000

90 m²

4

Omschrijving

Laat je verrassen door deze unieke bovenwoning, met een sfeervolle afwerking, veel originele details zowel binnen als buiten, een speelse indeling en twee zonnige buitenruimtes. De woning, gebouwd rond 1910, heeft een fraai gerestaureerde gevel met verrassende details. Binnen vind je veel gewilde kenmerken uit deze bouwperiode, zoals ornamentenplafonds, een en-suite en fraaie trappartijen. De afgelopen jaren is de woning gemoderniseerd, met een moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur en een moderne badkamer die van alle gemakken is voorzien. De woning combineert de sfeer van vroeger met de luxe van nu, met strak gestuukte wanden en houten vloerdelen. Deze prachtige, gewilde bovenwoning is echt een buitenkans, dus snel reageren is slim.

Indeling:
Begane grond: Entree, gang, toegang tot de kelder met meterkast en vaste trap naar…
1e Verdieping: Overloop, trapopgang, toilet, woonkamer en suite met strakke wandafwerking en toegang tot het zonnige balkon aan de achterzijde. Daarnaast is er een praktische werkkamer en een moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur.
2e Verdieping: Overloop, twee ruime slaapkamers van respectievelijk 13 en 15 m². De gehele bovenverdieping is voorzien van laminaatvloeren. De master bedroom biedt toegang tot het tweede balkon aan de achterzijde. Verder vind je hier een moderne badkamer met douche en wastafel.

Locatie:
Het Sonsbeekkwartier is één van de leukste wijken van Arnhem-Noord. Deze glooiende wijk, waar elke straat in hoogte verschilt, heeft veel karakter en is gebouwd rond 1900. Elke straat heeft zijn eigen charme, met een grote diversiteit aan statige herenhuizen. De Hommelseweg en omliggende straten zijn groen en sfeervol door de mooie bomen en gezellige tuinen. Op loopafstand ligt de bruisende binnenstad en het hippe Modekwartier Klarendal. In de wijk zelf vind je verschillende leuke eetcafés. Sonsbeekpark ligt op slechts een paar minuten lopen en binnen vijf minuten sta je bij een paardenwei. Arnhem CS is slechts vijf minuten fietsen. Via de Apeldoornseweg ben je snel op de A12 en A50. Het Sonsbeekkwartier is bovendien het perfecte startpunt voor een fietstocht over de Posbank en de Veluwe.

Laat je verrassen door deze ruime, lichte bovenwoning met zonnig balkon!

Aanvaarding: in overleg.

Unieke punten:

-Zeer gewilde woonlocatie in Sonsbeekkwartier
-Fraaie afwerking met behoud van originele details
-Houten vloerdelen
-Sfeervolle keuken
-De gehele woning is strak gestuukt

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 375000,- k.k.

Woonoppervlakte

90 m²

Inhoud

315 m³

Aantal kamers

4

Bouwjaar

1909

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Hommelseweg 253

Neem vandaag nog contact op