Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht

Saksen-Coburg 26

€ 925000

178 m²

6

Omschrijving

Je droomhuis wacht op je! Deze fantastische hoekwoning in een van de meest gewilde wijken van Arnhem-Noord combineert ruimte, comfort en duurzaamheid. De woning biedt veel privacy en het gevoel van vrij wonen, zo zijn er geen directe buren achter en grenst de woning aan de groenstrook. Met een woonoppervlak van 178m2, 5 slaapkamers en een heerlijke tuinen zowel op het noorden als het zuiden is dit de perfecte plek voor een gezin. Het energielabel A maakt de woning niet alleen toekomstbestendig, maar ook energiezuinig. Dit is een kans die je niet wilt missen! Plan snel een bezichtiging en ervaar zelf de sfeer en luxe van deze bijzondere woning.

Je betreedt de woning via je eigen oprit. De begane grond straalt direct warmte en klasse uit, dankzij de luxe parketvloer die doorloopt in de hal en ruime, lichte woonkamer. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en vormt, samen met de eetkamer en elektrische haard, het hart van het huis. Vanuit hier stap je door openslaande deuren zo de tuin in, waar je in elk seizoen kunt genieten van het buitenleven. De bijkeuken en een handige achterom via eigen terrein maken het plaatje compleet.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, elk met dezelfde luxe parketvloer als beneden. De master bedroom biedt extra comfort met een halfopen inloopkast. De badkamer voelt als een spa met een dubbele douche, wastafelmeubel en toilet.

De tweede verdieping is verrassend ruim, met twee speelse slaapkamers die volop mogelijkheden bieden. Hier bevindt zich ook een berging met aansluitingen voor wasmachine en droger, en er is zelfs de optie voor een tweede badkamer. Via een vlizotrap kom je op de bergvliering met volop opbergruimte.

Deze woning ligt in de geliefde wijk Saksen Weimar, omringd door groen en rust, terwijl je het bruisende centrum van Arnhem binnen enkele fietsminuten bereikt. De wijk staat bekend om haar ruime opzet en fijne leefomgeving. Diverse parken zijn op loopafstand, ideaal voor ontspanning en sportieve activiteiten. Dankzij de snelle toegang tot uitvalswegen ben je in no-time verbonden met de rest van Nederland, een perfecte mix van stadse levendigheid en landelijke rust.

Bijzonderheden:

– Hoekwoning met 178m2 woonoppervlak
– Energielabel A
– 14 zonnepanelen
– 5 slaapkamers
– Luxe parketvloer op alle woonlagen
– Moderne keuken met inbouwapparatuur
– Eetkamer met elektrische haard en openslaande deuren
– Heerlijke tuin met meerdere zitplekken
– Oprit naar achtertuin via eigen terrein en achterom
– Mogelijkheid voor tweede badkamer, de riolering aansluiting en leidingen voor de wastafel zijn al in het washok gerealiseeerd

Plan vandaag nog een bezichtiging en maak deze unieke kans jouw nieuwe thuis!

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 925000,- k.k.

Woonoppervlakte

178 m²

Inhoud

652 m³

Aantal kamers

6

Bouwjaar

2017

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Saksen-Coburg 26

Neem vandaag nog contact op