Huis snel verkopen

Huis snel verkopen?

Blog > Huis snel verkopen?

Delen via:

Wil jij je huis snel verkopen? In deze verhitte markt is het in omgeving Arnhem minder lastig om je woning snel te verkopen. Alleen hoe doe je dat? En hoe zorg je ervoor dat je ook nog een goede verkoopprijs realiseert? In dit artikel leggen we je uit hoe lang het duurt om je woning te verkopen en geven je tips om je eigen woning snel te verkopen.

Hoe verkoop je je huis snel?

Stap 1: neem direct contact op met een makelaar
Een lokale verkoopmakelaar heeft meestal al woningzoekende in zijn database die opzoek zijn naar een huis of appartement in een specifieke buurt en stijl. Daarnaast weet hij door zijn ruime netwerk, of andere makelaars wellicht nog woningzoekende hebben die naar een soortgelijk huis op zoek zijn. Maak daarnaast direct een afspraak om de verkoopprijs van je woning te bepalen.

Stap 2: zorg dat je huis verkoopklaar is
Voordat je een woning te koop aanbiedt, is het belangrijk om te zorgen dat je woning verkoopklaar is. Werk achterstallig onderhoud weg en zorg dat je woning netjes is opgeruimd.

Om te zorgen dat een woning sneller in de smaak valt en om de hoogste verkoopprijs te realiseren, sturen we bij Kuiper Makelaardij altijd een interieurstylist langs die het huis verkoopklaar maakt.

Stap 3: promotie
Om je huis snel te verkopen is het belangrijk dat het zo snel mogelijk bekend wordt dat je huis te koop staat. De eerste stap is om te zorgen voor professioneel beeldmateriaal. Als het beeldmateriaal er is, plaatst je makelaar een te koop bord en zorgt dat het huis op hun website, op social media en Funda komt te staan.

Hoe snel kan ik mijn huis verkopen?

Als je wil bepalen hoe lang het duurt om je huis te verkopen, kun je kijken naar hoe lang huizen gemiddeld te koop staan in Nederland en bij jou in de buurt. In Arnhem is een huis gemiddeld binnen 1 maand verkocht.

Natuurlijk hangt de snelheid ook af van het type woning, de prijsklasse en de vraagprijs.

Lees meer: wat is de beste tijd om je huis te verkopen

Huis snel verkopen met Kuiper Makelaardij

Indien gewenst zijn we bij Kuiper Makelaardij in de mogelijkheid om snel te schakelen. In onze database staan verschillende woningzoekenden en met ons ruime netwerk weten we snel of er bij andere makelaars iemand opzoek is naar jouw woning.

Delen via:

Neem contact op met Team Kuiper