Huizen vinden die niet op Funda staan

Huizen vinden die niet op Funda staan

Blog > Huizen vinden die niet op Funda staan

Delen via:

Funda is met gemiddeld 5 miljoen bezoekers per dag al jarenlang de grootste huizensite van Nederland. Tegenwoordig is de markt zo oververhit dat het vaak al niet meer mogelijk is om een huis te bezichtigen dat op Funda staat. Vaak is de woning zelfs al verkocht. Helaas lijkt het erop dat dit voorlopig niet gaat veranderen. Het woningtekort loopt steeds verder op waardoor de schaarste toeneemt. Alleen hoe vind je dan wel een huis dat nog beschikbaar is op Funda? En hoe kun je huizen vinden die niet op Funda staan?

Andere huizensites dan Funda

De bekendste woningsite is Funda. Alleen er zijn meer sites die huizen aanbieden. De beste sites zetten we hieronder voor je op een rij:

Jaap.nl
Huizenzoeker.nl
Marktplaats.nl
Huislijn.nl
Facebook
Zah.nl

Via je makelaar

Een aankoopmakelaar heeft kennis van de lokale markt en heeft een groot netwerk. Vaak is hij eerder op de hoogte van welke huizen te koop komen. Aan de hand van een aankoopmakelaar een huis vinden in deze verhitte markt verhoogt je kans op succes aanzienlijk!

Lees meer tips in de blog: Koopwoning vinden

Hoe vind je huizen die nog beschikbaar zijn op Funda?

Zoals eerder benoemd zijn huizen op Funda regelmatig al niet meer te bezichtigen of zijn ze zelfs al verkocht. Toch zijn er een aantal tips die je helpen om in ieder geval een bezichtiging in te plannen.

Wanneer komen nieuwe huizen op Funda?

https://www.traditionrolex.com/35

Helaas zijn er geen vaste momenten wanneer de nieuwe huizen op Funda komen te staan. De woningen worden doorlopend op Funda geplaatst door de verkoopmakelaars. Je kunt er wel vanuit gaan dat ze dit vooral van maandag tot en met vrijdag op kantoortijden doen. Zorg er dus voor dat je het zoeken niet alleen tot de avonduren en weekenden beperkt.

Snel schakelen
Zorg dat je vooraf goed je wensen en situatie in kaart hebt gebracht. De concurrentie is erg hoog op Funda, dus wanneer je eenmaal een woning hebt gezien die aansluit bij je wensen is het belangrijk om direct contact op te nemen.

Funda melding nieuw huis?
Op Funda is het mogelijk om via de app pushmeldingen in te schakelen. Een pushmelding is een melding die automatisch op je telefoonscherm verschijnt. Je ontvangt deze melding wanneer een huis online komt dat aan jouw bewaarde zoekopdracht voldoet.

Delen via:

Opzoek naar jullie droomhuis?