Bekijk onze socials:

Huizen te koop Arnhem

Huizen te koop Arnhem

Zoek jij naar Huizen die te Koop staan in Arnhem en omgeving?

Arnhem is een stad vol charme, geschiedenis en een bloeiende huizenmarkt. Als je op zoek bent naar een nieuw huis, kan Arnhem de perfecte plek voor jou zijn. In dit artikel duiken we diep in de huizenmarkt van Arnhem en geven we je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken.

Zoek jij naar huizen die te koop staan in Arnhem?

€ 400000

105 m²

3

Alkmenegaard 26

Arnhem

Ga naar woning

€ 375000

96 m²

3

Laan Van Presikhaaf 14 2

Arnhem

Ga naar woning

€ 698000

153 m²

6

Wijnkers 26

Arnhem

Ga naar woning

€ 400000

83 m²

3

Klein Vijverdal 3

Arnhem

Ga naar woning

€ 275000

67 m²

2

Laan van Presikhaaf 4 5

Arnhem

Ga naar woning

€ 265000

54 m²

2

Eusebiusbuitensingel 20 13

Arnhem

Ga naar woning

€ 600000

143 m²

6

Groen van Prinstererstraat 32

Arnhem

Ga naar woning

€ 225000

60 m²

3

Thorbeckestraat 46 3

Arnhem

Ga naar woning

€ 350000

102 m²

4

Vogelkersweg 18

Arnhem

Ga naar woning

€ 225000

85 m²

4

Dillenburg 138

Doorwerth

Ga naar woning

€ 235000

62 m²

2

Dr. Willem Dreessingel 309

Arnhem

Ga naar woning

€ 300000

106 m²

5

Koudekerkepad 4

Arnhem

Ga naar woning

€ 285000

57 m²

3

Eusebiusbuitensingel 20 19

Arnhem

Ga naar woning

€ 750000

184 m²

5

Hommelseweg 518

Arnhem

Ga naar woning

€ 225000

72 m²

3

Wildenborglaan 4 4

Arnhem

Ga naar woning

€ 350000

105 m²

5

Alkmaarsingel 291

Arnhem

Ga naar woning

€ 350000

130 m²

5

Alexanderstraat 132 B

Arnhem

Ga naar woning

€ 1300000

254 m²

6

Hommelseweg 169 8

Arnhem

Ga naar woning

€ 475000

171 m²

5

Keulse Slag 10

Arnhem

Ga naar woning

De huizenmarkt in Arnhem

 

Trends en ontwikkelingen

De huizenmarkt in Arnhem is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Er is een stijgende vraag naar huizen, vooral vanwege de goede infrastructuur en de aantrekkelijke leefomgeving. Dit heeft geleid tot stijgende huizenprijzen, maar er zijn nog steeds betaalbare opties beschikbaar. Arnhem telt in 2024 maar liefst 167.651 inwoners, een stijging van 25% sinds 1995. Deze bevolkingsgroei toont de aantrekkelijkheid en dynamiek van de stad aan.

Prijsklasse en soorten huizen

Huizen in Arnhem variëren sterk in prijs, afhankelijk van de locatie en het type huis. De gemiddelde WOZ-waarde in Arnhem was in 2023 €323.000, een aanzienlijke stijging van 368% sinds 1997. Appartementen en rijhuizen zijn meestal betaalbaarder, terwijl vrijstaande huizen en nieuwbouwprojecten aan de hogere kant van het spectrum zitten. In Arnhem zijn er 79.817 huizen, waarvan 49% appartementen, 32% rijhuizen, en 19% vrijstaande huizen en twee-onder-een-kap huizen.

Populaire wijken

Enkele van de populairste wijken in Arnhem zijn Klarendal, Sonsbeek, en het Spijkerkwartier. Deze wijken staan bekend om hun karakteristieke architectuur, levendige gemeenschappen en uitstekende voorzieningen. In wijken zoals Burgemeesterswijk/Hoogkamp en Schaarsbergen zijn de gemiddelde WOZ waarden respectievelijk €585.000 en €603.000, wat aangeeft dat deze gebieden zeer gewild zijn.

 

Huizen te koop Arnhem

Huis kopen in Arnhem?

Soort en hoeveelheid huizen in Arnhem

 

Appartementen

Appartementen zijn populair onder starters en alleenstaanden vanwege hun betaalbaarheid en lage onderhoudskosten. In Arnhem zijn er veel moderne appartementencomplexen met diverse voorzieningen. In totaal zijn er 40.179 appartementen in de stad.

Rijhuizen

Rijhuizen bieden meer ruimte en zijn ideaal voor gezinnen. Ze zijn vaak gelegen in kindvriendelijke wijken met scholen en speeltuinen in de buurt. Arnhem heeft 25.798 rijhuizen.

Vrijstaande huizen

Voor wie op zoek is naar meer privacy en ruimte, zijn vrijstaande huizen de perfecte keuze. Deze huizen bieden vaak grotere tuinen en meer vrijheid in ontwerp en inrichting. In Arnhem zijn er 2.380 vrijstaande huizen.

Huizen te koop Arnhem
Review Kuiper Makelaardij

Omdat ik al een tijd zocht naar een woning maar deze niet kon vinden heb ik een aankoopmakelaar ingeschakeld. Na het vergelijken van verschillende aankoopmakelaars heb ik gekozen voor Kuiper Makelaardij omdat ze ook gelijk op bouwkundig niveau mee kunnen kijken. Uiteindelijk snel mijn droomwoning kunnen kopen. Bedankt Kuiper Makelaardij.

Jouw Partner bij het Vinden van een Huis dat Te Koop staat in Arnhem

Bij Kuiper Makelaardij helpen we je graag met het vinden van een huis te koop in Arnhem en omgeving. Ons ervaren team biedt een persoonlijke aanpak en zorgt ervoor dat je als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod. Met een waardering van 9,3 op Funda en onze bouwkundige expertise, begeleiden we je deskundig bij elke stap, van bezichtiging tot aankoop. We zijn altijd bereikbaar en zorgen voor een soepel en plezierig aankooptraject. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw droomhuis te vinden.

Huizen te koop Arnhem

Hoeveel klanten hielpen we met de aankoop van een huis in Arnhem?

1053

Huizen verkocht

472

Huizen aangekocht

852

Taxaties

9,3

Waardering Funda

Veelgemaakte fouten bij het kopen van een huis in Arnhem

 

Te snel beslissen

Het is belangrijk om de tijd te nemen en meerdere opties te overwegen voordat je een beslissing neemt. Overhaaste beslissingen kunnen leiden tot spijt.

Verwaarlozen van inspecties

Een grondige inspectie kan verborgen gebreken aan het licht brengen. Het is essentieel om te weten wat je koopt om onverwachte kosten te voorkomen. Kuiper Makelaardij kan hierbij ondersteunen met hun bouwkundige expertise.

Onvoldoende financiering

Zorg ervoor dat je financiering volledig rond is voordat je een bod uitbrengt. Dit voorkomt teleurstellingen en financiële problemen later.

Huizen te koop Arnhem

Daarom Kuiper Makelaardij als jouw aankoopmakelaar:

Altijd als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod in Arnhem

Denkt met jullie mee ook op bouwkundig niveau

Snel en makkelijk bereikbaar via alle kanalen

Hoe wij samen jouw woning in Arnhem aankopen in 8 stappen

Tips voor het vinden van het perfecte huis

 

Gebruik van makelaars

Een goede makelaar kent de lokale markt en kan je helpen bij elke stap van het koopproces. Ze kunnen ook onderhandelen namens jou en zorgen dat je de beste deal krijgt. Kuiper Makelaardij is een uitstekende keuze als aankoopmakelaar in Arnhem vanwege hun uitgebreide netwerk en persoonlijke aanpak.

Online zoekplatforms

Websites zoals Funda en Jaap.nl zijn uitstekende tools om een breed aanbod van huizen te verkennen. Je kunt filteren op prijs, locatie en huis type.

Bezoek open huizen dagen

Open huizen dagen bieden de kans om meerdere huizen op één dag te bezichtigen. Dit kan je helpen om een beter beeld te krijgen van wat je zoekt.

Huizen te koop Arnhem

Meer leren over de aankoop van een huis in Arnhem?

Waarom kies je voor een aankoopmakelaar

Waarom kies je voor een aankoopmakelaar?

Waarom kies je voor een aankoopmakelaar? Wat doet een aankoopmakelaar precies? En wat zijn de voordelen? We vertellen je er alles over in dit artikel.
Lees meer
Bieden op een huis in Arnhem

Bieden op een huis

Ga je bieden op een huis in Arnhem? In dit artikel leggen we uit hoeveel je moet bieden, hoe je een openingsbod bepaalt en meer.
Lees meer
Kosten van een huis kopen

Kosten van een huis kopen

Bij het kopen van een huis zijn er meer kosten dan alleen de aankoopprijs. Met welke kosten je rekening moet houden leggen we uit in het artikel: kosten van een huis kopen.
Lees meer

Conclusie

Een huis kopen in Arnhem kan een spannend en lonend proces zijn. Met de juiste voorbereiding, onderzoek en hulp van professionals, zoals Kuiper Makelaardij, kun je het perfecte huis vinden in deze prachtige stad.

FAQs

  1. Wat zijn de populairste wijken in Arnhem?

Populaire wijken in Arnhem zijn Klarendal, Sonsbeek, en het Spijkerkwartier, bekend om hun karakteristieke architectuur en levendige gemeenschappen.

  1. Hoeveel kost een gemiddeld huis in Arnhem?

De prijzen variëren afhankelijk van de locatie en het type huis, maar gemiddeld liggen de prijzen tussen de €250.000 en €400.000.

  1. Wat zijn de voordelen van wonen in Arnhem?

Arnhem biedt een rijke geschiedenis, een bruisend cultureel leven, veel groene ruimtes en een goede infrastructuur, wat het een aantrekkelijke woonplaats maakt.

  1. Hoe vind ik een goede makelaar in Arnhem?

Zoek naar makelaars met goede recensies, vraag aanbevelingen van vrienden en familie, en kies iemand die de lokale markt goed kent. Kuiper Makelaardij wordt sterk aanbevolen vanwege hun expertise en klantgerichte aanpak.

  1. Zijn er subsidies beschikbaar voor huizenkopers in Arnhem?

Ja, er zijn verschillende subsidies en leningen beschikbaar, zoals de starterslening en subsidies voor energiebesparende maatregelen.

Ik hoop dat dit artikel je helpt bij het vinden van je droomhuis in Arnhem! Succes met je zoektocht.

Huizen te koop Arnhem

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Arnhem die álle facetten rondom het zoeken en kopen van jouw droomhuis tot in de puntjes beheerst?

Wil jij nu een huis aankopen in Arnhem of omgeving?

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.