Bekijk onze socials:

Makelaars Arnhem

Makelaars Arnhem

Makelaars Arnhem: Alles wat je Moet Weten

Wat zijn makelaars? Makelaars zijn professionals die bemiddelen bij de aan- en verkoop, verhuur en taxatie van onroerend goed. Hun expertise en ervaring helpen particulieren en bedrijven om de beste deals te sluiten op de vastgoedmarkt. Maar waarom zou je specifiek in Arnhem een makelaar nodig hebben?

Voor welk doel zoek je een makelaar in Arnhem?

Waarom een Makelaar in Arnhem?

 

Arnhem: Een Groeiende Stad

Arnhem is een bloeiende stad met een rijke geschiedenis en een dynamische woningmarkt. Vanwege de groeiende vraag naar woningen en de diverse wijken, is het belangrijk om een makelaar te hebben die de lokale markt goed kent.

Woningmarkt in Arnhem

De woningmarkt in Arnhem is divers en competitief. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement in het stadscentrum, of een investeringspand, een makelaar kan je helpen om door het complexe proces te navigeren. De gemiddelde verkoopprijs in Arnhem is in de laatste 3 maanden € 412.074 en de gemiddelde vraagprijs is € 415.189. Deze cijfers zijn een weergave van de huidige stand van de huizenmarkt in Arnhem. Het analyseren van de gemiddelde waarde per vierkante meter is een boeiend aspect van de woningmarkt in Arnhem. Op dit moment is in Arnhem de gemiddelde verkoopprijs per m2 € 3.838 euro.

De bevolking van de woonplaats Arnhem is met 33.079 inwoners toegenomen van 134.572 inwoners in 1995 tot 167.651 inwoners in 2024. Dit betekent een stijging van 25%. Het gemiddelde verschil per jaar over de hele periode van 1995 tot en met 2024 was 1.141 inwoners (0,76%). De ontwikkeling van de data in de tijd volgt een duidelijk stijgende trend: de cijfers stijgen bijna ieder jaar.

Arnhem heeft afgerond een totale oppervlakte van 10.154 hectare, waarvan 9.774 land en 380 water. Arnhem telt 91.028 unieke adressen. De gemiddelde dichtheid van adressen is 2.295 adressen per km2. Er wonen 84.273 huishoudens en er zijn in totaal 79.817 woningen. De woonplaats telt 69.242 auto’s en 23.260 bedrijfsvestigingen.

Makelaars Arnhem
Patrick Kuiper Makelaardij

De Makelaar van Arnhem: Maak kennis met Patrick en het Team

Makelaar Arnhem

De Makelaar van Arnhem: Maak kennis met Patrick en het Team

Soorten Makelaarsdiensten

 

Verkoopmakelaars

Verkoopmakelaars helpen huiseigenaren bij het verkopen van hun woning. Ze zorgen voor een nauwkeurige waardebepaling, marketing en promotie, en begeleiden het hele verkoopproces.

Verkoop je huis snel met de beste verkoopmakelaar in Arnhem

Bij Kuiper Makelaardij, dé verkoopmakelaar in Arnhem, geloven we in de kracht van persoonlijk contact. Dit enthousiasme voor interactie met mensen is wat ons dagelijks drijft en ons werk zo plezierig maakt! Onze diepgaande ervaring in de vastgoedmarkt van Arnhem heeft geleid tot de opbouw van een waardevol netwerk. We vinden het zonde om daar geen gebruik van te maken. Daarom benutten we ons netwerk van collega-verkoopmakelaars in Arnhem en omgeving steeds vaker met succes voor de verkoop van woningen. In plaats van direct te adverteren op de bekende woningverkoop websites, duiken we eerst in ons netwerk om de perfecte koper voor jouw huis te vinden. Zo zorgen we ervoor dat je woning niet alleen snel verkocht wordt, maar ook de aandacht krijgt die het verdient binnen ons gespecialiseerde netwerk in Arnhem.

De promotie van jouw huis

Is je woning klaar voor de verkoop? Dan zal niet alleen een professionele fotograaf je huis bezoeken om aantrekkelijke sfeerfoto’s te maken, maar tegelijkertijd wordt er ook een ‘Kijken met Kuiper’-video opgenomen. Deze video is een essentieel onderdeel van de online promotie van je woning. De beelden en de video worden niet alleen gebruikt op een unieke website van jouw woning, maar zijn ook cruciaal in onze geavanceerde online marketingstrategie. Door deze visuele presentatie wekken we de interesse en het enthousiasme van potentiële kopers, wat vaak de beslissende factor is die hen aanzet tot het doen van een bod.

Waar wij echt in uitblinken en wat ons onderscheidt van andere makelaars, is onze expertise in online marketing. Wij gaan verder dan de traditionele kanalen en zetten je woning prominent in de schijnwerpers op diverse sociale mediaplatforms, waaronder YouTube Shorts, Instagram, Facebook, en TikTok. Deze aanpak zorgt voor maximale zichtbaarheid en trekt een breed publiek aan. In tegenstelling tot veel traditionele makelaars die zich beperken tot enkel zichtbaarheid op Funda, omarmen wij de kracht van het internet volledig om je woning snel en tegen een optimale prijs te verkopen. Wil hier meer over weten bekijk deze pagina.

Makelaars Arnhem

Aankoopmakelaars

Aankoopmakelaars assisteren kopers bij het vinden en kopen van een woning. Ze doen zoekopdrachten, organiseren bezichtigingen, en onderhandelen over de beste prijs.

Huis kopen in Arnhem of omgeving

Geef de zoektocht naar jouw woning in Arnhem, Velp, Duiven of Westervoort uit handen aan de aankoopmakelaar in Arnhem en geniet van een persoonlijk aankooptraject waar je met plezier op kunt terugkijken. Als NVM makelaar in Arnhem beschikken we over een groot netwerk en een uitgebreide database. We brengen jou als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod, vaak nog vóórdat het op bekende verkoopsites te vinden is. En natuurlijk zorgen we ervoor dat jij nét even dat streepje voor hebt.

Overleggen? Dat doen we bijvoorbeeld makkelijk en snel via WhatsApp. Zo kunnen we vlot schakelen als jouw droomwoning voorbijkomt!

De aankoopmakelaar van Arnhem

Wij zijn de aankoopmakelaar in Arnhem die jou met raad en daad bijstaat tijdens de aankoop van jouw nieuwe huis. Jouw persoonlijke vraagbaak die proactief met je meedenkt tijdens een bezichtiging en die je – dankzij een bouwkundige achtergrond – nét even anders naar een woning laat kijken. Zo kom je vaak tot nieuwe inzichten en blijkt die ene woning precies te zijn waar je naar op zoek bent.

Hebben we jouw droomhuis gevonden? Dan zetten wij ál onze expertise in om jouw belangen te behartigen tijdens de onderhandeling. Zo geniet jij straks van jouw Arnhemse droomhuis! Neem gerust eens contact op om kennis te maken met onze aankoopmakelaars.

Makelaars Arnhem

Verhuurmakelaars

Verhuurmakelaars zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen. Ze bepalen de huurprijs, screenen potentiële huurders, en beheren de verhuurde eigendommen.

Taxateurs

Taxateurs stellen de marktwaarde van onroerend goed vast, wat essentieel is voor hypotheekaanvragen en financiële planning. De gemiddelde WOZ woningwaarde in de woonplaats Arnhem is met €254.000 toegenomen van €69.000 in 1997 tot €323.000 in 2023. Dit is een groei van 368%. Het gemiddelde verschil per jaar over de hele periode van 1997 tot en met 2023 was €9.769 (7%).

Kwaliteit van de taxatie en de taxateur

Wij taxeren volgens de richtlijnen van het NWWI, wat betekent dat de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur bewaakt wordt. Bij het taxeren maken we een zorgvuldig en compleet taxatierapport voor je op conform het NVM-model. In de meeste gevallen is een gevalideerd rapport via het NWWI noodzakelijk. Ook dit kunnen wij natuurlijk voor je verzorgen.

Makelaars Arnhem

Makelaar Arnhem: 10 Jaar Kuiper Feiten

1053

Huizen Verkocht

472

Huizen Aangekocht

852

Taxaties

9,3

Waardering Funda

Hoe Kies je de Juiste Makelaar?

 

Ervaring en Expertise

Het is belangrijk om een makelaar te kiezen met de juiste ervaring en expertise. Dit zorgt ervoor dat je de best mogelijke service krijgt en dat de makelaar goed op de hoogte is van de marktontwikkelingen.

Lokale Marktkennis

Een makelaar met kennis van de lokale markt in Arnhem kan je beter adviseren over prijzen, wijken, en trends. Door de verschillende buurten en wijken in Arnhem te vergelijken, zoals Gulden Bodem met een woningwaarde van €826.000 en Schaarsbergen met €787.000, tot aan de laagste woningwaarde in Kronenburg €192.000 krijg je een goed beeld van de prijsschommelingen. Wil je de ranglijst zien van alle woningwaarde van alle buurten in Arnhem kijk dan op deze website.

Tarieven en Commissies

Makelaars werken meestal op basis van commissie. Het is belangrijk om te begrijpen hoeveel de diensten zullen kosten en wat je daarvoor krijgt. In Arnhem ligt het gemiddelde courtagepercentage van een makelaar op ongeveer 1,5% van de verkoopprijs van jouw woning. Dit betekent bij een gemiddelde verkoopprijs van €412.074 dat de makelaarskosten al snel rond de €6.181 liggen.

Klantbeoordelingen

Lees beoordelingen en vraag om referenties om een idee te krijgen van de ervaringen van anderen met de makelaar.

Makelaars Arnhem
Review Kuiper Makelaardij Sam

Eerst heb ik samen met Kuiper Makelaardij mijn huis verkocht. Dit beviel zo goed dat wij ons nieuwe (t)huis ook samen met Patrick hebben aangekocht. Patrick is eerlijk en oprecht. Voor ons geen aan- of verkoop zonder Kuiper Makelaardij.

Sam

Heeft een huis aan- en verkocht met Kuiper Makelaardij

De Rol van een Verkoopmakelaar

 

Waardebepaling van de Woning

Een verkoopmakelaar voert een grondige waardebepaling uit om een realistische vraagprijs vast te stellen. De waarde van jouw woning in Arnhem is onderhevig aan verandering door factoren zoals politieke beslissingen en economische trends.

Marketing en Promotie

De makelaar zorgt voor uitgebreide marketing en promotie om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken. Wil je zien hoe Kuiper Makelaardij dit aanpakt? bekijk deze pagina.

Bezichtigen en Onderhandelen

Verkoopmakelaars organiseren bezichtigingen en voeren onderhandelingen namens de verkoper om de beste deal te sluiten.

Makelaars Arnhem

De Rol van een Aankoopmakelaar

 

Zoekopdracht en Selectie

Aankoopmakelaars zoeken naar woningen die aan de wensen en eisen van de koper voldoen.

Bezichtigen en Evaluatie

Ze organiseren bezichtigingen en helpen de koper bij het evalueren van de woningen.

Onderhandelingen en Aankoop

Aankoopmakelaars onderhandelen over de prijs en voorwaarden om de beste deal voor de koper te bereiken.

Makelaars Arnhem

Verhuur makelaars en hun Functies

 

Huurprijzen en Voorwaarden

Verhuur makelaars bepalen de juiste huurprijs en stellen de huurvoorwaarden op.

Screening van Huurders

Ze screenen potentiële huurders om ervoor te zorgen dat ze betrouwbaar zijn.

Beheer van Verhuurde Eigendommen

Verhuur makelaars beheren de eigendommen en zorgen voor onderhoud en huurincasso.

Makelaars Arnhem

Het Belang van een Goede Taxateur

 

Vaststellen van Marktwaarde

Taxateurs stellen de marktwaarde van een woning nauwkeurig vast.

Rol in Hypotheekaanvragen

Een juiste taxatie is essentieel voor hypotheekaanvragen en financiering.

Nauwkeurigheid en Betrouwbaarheid

Een goede taxateur levert betrouwbare en nauwkeurige taxatierapporten.

Makelaars Arnhem

Technologie in de Makelaardij

 

Virtuele Bezichtigingen

Virtuele bezichtigingen maken het mogelijk om woningen online te bekijken. Als je wilt zien hoe Kuiper Makelaardij dit doet, bekijk deze link.

Online Marketing Tools

Makelaars gebruiken online tools om woningen te promoten en te verkopen. Als je alle stappen wilt zien hoe Kuiper Makelaardij jouw huis promoot bekijk deze link.

Data-analyse en Marktinzichten

Data-analyse helpt makelaars om markttrends te begrijpen en beter advies te geven.

Makelaars Arnhem

Wil jij nu jouw huis verkopen in Arnhem?

Verkoop nu!

Veelgemaakte Fouten bij het Kiezen van een Makelaar

 

Te Veel Focussen op de Prijs

Het kiezen van een makelaar alleen op basis van prijs kan leiden tot slechte service.

Vergeten om Referenties te Checken

Het is belangrijk om referenties te controleren om een goed beeld te krijgen van de makelaar.

Onvoldoende Communicatie

Goede communicatie is essentieel voor een succesvolle samenwerking met een makelaar.

Makelaars Arnhem

Tips voor het Samenwerken met een Makelaar

 

Duidelijke Communicatie

Zorg voor duidelijke en open communicatie met je makelaar.

Realistische Verwachtingen

Stel realistische verwachtingen en doelen voor de samenwerking.

Regelmatige Updates

Vraag om regelmatige updates over de voortgang van het proces.

Makelaars Arnhem

Waarom Kuiper Makelaardij? De Makelaar van Arnhem

Bouwkundige Kennis

Groot Netwerk

Persoonlijk Contact

Huis kopen in Arnhem?

€ 400000

105 m²

3

Alkmenegaard 26

Arnhem

Ga naar woning

€ 375000

96 m²

3

Laan Van Presikhaaf 14 2

Arnhem

Ga naar woning

€ 698000

153 m²

6

Wijnkers 26

Arnhem

Ga naar woning

€ 400000

83 m²

3

Klein Vijverdal 3

Arnhem

Ga naar woning

€ 275000

67 m²

2

Laan van Presikhaaf 4 5

Arnhem

Ga naar woning

€ 265000

54 m²

2

Eusebiusbuitensingel 20 13

Arnhem

Ga naar woning

€ 600000

143 m²

6

Groen van Prinstererstraat 32

Arnhem

Ga naar woning

€ 225000

60 m²

3

Thorbeckestraat 46 3

Arnhem

Ga naar woning

€ 350000

102 m²

4

Vogelkersweg 18

Arnhem

Ga naar woning

€ 225000

85 m²

4

Dillenburg 138

Doorwerth

Ga naar woning

€ 235000

62 m²

2

Dr. Willem Dreessingel 309

Arnhem

Ga naar woning

€ 300000

106 m²

5

Koudekerkepad 4

Arnhem

Ga naar woning

€ 285000

57 m²

3

Eusebiusbuitensingel 20 19

Arnhem

Ga naar woning

€ 750000

184 m²

5

Hommelseweg 518

Arnhem

Ga naar woning

€ 225000

72 m²

3

Wildenborglaan 4 4

Arnhem

Ga naar woning

€ 350000

105 m²

5

Alkmaarsingel 291

Arnhem

Ga naar woning

€ 350000

130 m²

5

Alexanderstraat 132 B

Arnhem

Ga naar woning

€ 1300000

254 m²

6

Hommelseweg 169 8

Arnhem

Ga naar woning

€ 475000

171 m²

5

Keulse Slag 10

Arnhem

Ga naar woning

Conclusie

Een makelaar in Arnhem kan een waardevolle partner zijn bij het kopen, verkopen of verhuren van een woning. Door hun lokale marktkennis, ervaring en expertise kunnen makelaars je helpen om de beste deals te sluiten en stress te verminderen tijdens het proces. Kies de juiste makelaar door te letten op ervaring, lokale kennis, tarieven en klantbeoordelingen.

Arnhem heeft een verscheidenheid aan makelaarskantoren die gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van de vastgoedmarkt. Enkele van de meest prominente makelaars in Arnhem zijn Kuiper Makelaardij, Van Sonsbeeck Makelaars, Open Makelaars, Kuyk Van Oldeniel Makelaars, Spitman Makelaars, Willemsen Makelaars, Ditters Makelaars, BMV Makelaars, Petra De Kleermaker, Roel Willemsen Makelaars, Van Asselt Makelaars, Loft Makelaars en Zigt Makelaars. Elk van deze makelaars biedt unieke diensten en expertise die kunnen helpen bij jouw specifieke vastgoed behoeften.

Waarom Kuiper Makelaardij?

Kuiper Makelaardij onderscheidt zich door hun innovatieve verkoopstrategie en persoonlijke benadering. Met behulp van geavanceerde online marketingtechnieken, zoals video’s en sociale media promoties, zorgt Kuiper ervoor dat jouw woning maximale zichtbaarheid krijgt. Of je nu een huis wilt verkopen of kopen, Kuiper’s diepgaande kennis van de Arnhemse vastgoedmarkt en hun uitgebreide netwerk zorgen ervoor dat je snel en succesvol je doelen bereikt. Bovendien biedt Kuiper gecertificeerde taxatiediensten, waarbij ze gebruikmaken van hun bouwkundige kennis om een nauwkeurige waardebepaling te garanderen.

Makelaars Arnhem
Review Kuiper Makelaardij Suzan

Ik ben super blij met ons nieuwe (t)huis! Fijn wonen zo dicht bij het centrum. Bedankt team Kuiper.

Susanne

Vriend van Team Kuiper sinds 2020

Veelgestelde Vragen (FAQs)

 

Hoeveel kost een makelaar in Arnhem?

De kosten van een makelaar in Arnhem variëren, maar ze werken meestal op basis van commissie, vaak 1,5% van de verkoopprijs. Dit betekent bij een gemiddelde verkoopprijs van € 412.074 dat de makelaarskosten al snel rond de € 6.181 liggen.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar kan je helpen bij het vinden van de juiste woning, het doen van een bod, en het onderhandelen over de beste prijs en voorwaarden.

Hoe vind ik de beste makelaar in Arnhem?

Lees online beoordelingen, vraag om aanbevelingen, en check referenties om de beste makelaar te vinden.

Wat doet een taxateur precies?

Een taxateur bepaalt de marktwaarde van een woning, wat essentieel is voor hypotheekaanvragen en financiële planning.

Kan ik zelf mijn huis verkopen zonder makelaar?

Ja, het is mogelijk om je huis zelf te verkopen, maar een makelaar kan helpen om het proces sneller en soepeler te laten verlopen en om een betere prijs te krijgen.

Makelaars Arnhem

Blog, kennisbank en nieuws

Waarde woning verhogen

Verhoog de waarde van je woning

Beleggen in ‘bakstenen’ is nog steeds één van de meest rendabele manieren van investeren. Heb jij een woning? Dan hoop je natuurlijk dat je in de toekomst, na verkoop van die woning, in de groene cijfers eindigt. Wist je dat jij zelf ook invloed hebt op de waarde van jouw woning?
Lees meer
Stappenplan om je huis te verkopen

Stappenplan om je huis te verkopen

Bij de verkoop van je huis zijn er veel zaken waarbij je stil moet staan. In het stappenplan om je huis te verkopen vertellen we je alles wat je moet weten. Bij de verkoop van je huis zijn er veel zaken waarbij je stil moet staan. In het stappenplan om je huis te verkopen vertellen we je alles wat je moet weten.
Lees meer
De beste makelaar van Arnhem

Beste makelaar Arnhem

Ben je opzoek naar de beste makelaar in Arnhem? Alleen wie is de beste makelaar in Arnhem? En hoe weet je of je een goede makelaar hebt?
Lees meer

Voor welk doel zoek je een makelaar in Arnhem?