Kuiper Makelaardij Arnhem
Makelaar in Arnhem

NVM makelaar Arnhem

nvm makelaar arnhem

Jouw NVM makelaar in Arnhem

Een huis kopen of verkopen in Arnhem? We maken als ervaren makelaar in Arnhem graag kennis met jou! Wanneer je op zoek bent naar een makelaar, ben je op zoek naar zekerheid, ervaring en kwaliteit. Aangezien het makelaar zijn sinds 2001 een vrij beroep is, mag iedereen zich makelaar noemen. Dus hoe weet je nou bij wie je aan het juiste adres bent? Kuiper makelaardij is jouw NVM makelaar in Arnhem.

De voordelen van een NVM makelaar

De NVM, de Nederlandse Vereniging voor Makelaars, is Nederlands grootste vereniging voor vastgoeddeskundigen en makelaars. Makelaars die behoren tot de NVM voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Het samenwerken met een NVM makelaar brengt dan ook meerdere voordelen met zich mee:

  • De NVM werkt met vaste kwaliteitseisen. Het inschakelen van een NVM makelaar verzekert je er dus van dat jouw makelaar kwaliteit en expertise levert voor de verkoop van je huis!
  • Door je huis via een NVM makelaar te verkopen, wordt je woning op Funda getoond met een uitgebreide presentatie. Funda is de grootste en meest gebruikte woningsite.
  • Bij problemen met een NVM makelaar kun je terecht bij de afdeling ‘Consumentenvoorlichting’. Doordat je hier een klacht of een verzoek tot bemiddeling in kunt dienen, kun je altijd ergens op terugvallen.
nvm makelaar arnhem

Met Kuiper kies je voor kwaliteit en meer

Kuiper is een NVM makelaar in Arnhem. Ben je op zoek naar een woning of wil je een woning verkopen in Arnhem of omgeving? Wij garanderen je als NVM makelaar kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid. 

Daarnaast zijn wij de makelaar die alles net even anders doet. Wij begrijpen jou als woningeigenaar, denken tot op bouwkundig niveau met je mee en vinden het belangrijk een goede band met onze klanten op te bouwen. Wij beloven je persoonlijke aandacht, laagdrempelig contact en een kritische blik. 

Eerst even kennis maken met Team Kuiper? Bel ons, stuur ons een mailtje, of stuur ons een berichtje via WhatsApp!

arrow_upward
1 ?