Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht

Wilgenlaan 50

€ 279500

97 m²

4

Omschrijving

Twee slaapkamers met optie op drie, een grote zolder, een gezellige lichte woonkamer met moderne keuken, een bad met bubbels en een ligging op fietsafstand van de binnenstad, wat heb je nog meer nodig? Deze vrolijk makende woning is een ideaal thuis voor starters, jonge gezinnen of iedereen die gewoon een fijne stek zoekt. De zonnige tuin is ook prettig en in de directe omgeving is veel gelegenheid om te spelen en te sporten. Lekker huis hoor!

Indeling

Begane grond:
Diepe voortuin, erker, klassieke voordeur: het huis heet je meteen welkom. Kom binnen op de ruime begane grond, met allereerst de gezellige diepe woon-/eetkamer. Voor stroomt het licht binnen door het grote raam van de erker, achter door de hoge openslaande tuindeuren. De ruimte is 9,5 meter diep, er ligt een naturel eiken houten vloer, de wanden zijn wit. Hier hoef je niks meer aan te doen!

De nieuwe keuken (2021) zit links van de woonkamer en is half open. Hij is clean met lindegroene kasten en moderne inbouwapparatuur. Het grote raam kijkt uit op de tuin.

Eerste verdieping:
Boven zijn twee slaapkamers en de badkamer. De grote kamer aan de voorkant bestaat uit een deel van ca. 10 en een deel van ca. 5 m2, dat is nu een inloopkast. Vroeger was dit een aparte slaapkamer, en die is ook eenvoudig weer terug te brengen.
De kamer aan de achterkant is 9 m2. Alle kamers hebben een raam over één volledige breedte, dus fijn veel lichtinval, en een laminaatvloer.

De badkamer is uitgerust met een douche, een bubbelbad en een wastafel.

Tweede verdieping:
De zolder is een open ruimte van ca. 15 m2 met ingebouwde kasten waar ook plek is voor de wasmachine en droger. De ruimte is mooi licht dankzij een grote dakkapel over één volledige zijde. Dit is een fijne vierde slaapkamer of een prettig rustige werkplek.

Buiten:
Buiten is het al net zo aangenaam als binnen. De leuk aangelegde tuin heeft zon, privacy en een poort naar het pad achter het huis. Direct bij de openslaande deuren van de woonkamer is een terras en achterin bij de schuur ook, onder een pergola. De ruime schuur is voorzien van elektra.

Bijzonderheden

– Zonnige gezinswoning
– Twee (of drie) slaapkamers en grote zolder
– Moderne keuken uit 2021
– Leuk aangelegde achtertuin met grote schuur
– Praktische ligging

Locatie

De wijk Malburgen-West ligt aan de voet van de Rijnbrug, dus je bent zo in het centrum van Arnhem. Vanuit de wijk loop je ook makkelijk naar de dijk en de uiterwaarden langs de Rijn. Er is veel ruimte om te spelen en veel groen. De wijk zelf heeft alle voorzieningen voor het dagelijks leven, van winkelcentra tot meerdere scholen, bso’s en sportfaciliteiten.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 279500,- k.k.

Woonoppervlakte

97 m²

Inhoud

345 m³

Aantal kamers

4

Bouwjaar

1938

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Wilgenlaan 50

Neem vandaag nog contact op