Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht

Verhuellstraat 39

€ 350000

86 m²

5

Omschrijving

Het is een schot in de roos, deze bovenwoning in het Sonsbeekkwartier. Qua sfeer, stijl, ruimte, lichtinval en ligging is alles dik voor elkaar. De afwerking is verzorgd, modern en mooi in balans met de klassieke elementen uit de bouwperiode. Er is een fijne ruime leefetage op de eerste en een verrassende slaap/badruimte op de tweede verdieping. En vanuit de keuken en de eetkamer stap je zo het zonnige terras op.

De woning ligt op de eerste en tweede verdieping van het pand en is 86 m2. De buitenkant heeft al veel mooie details uit de bouwperiode, en dat zet zich binnen door. Paneeldeuren, hoge plafonds met lijsten, hoge (schuif)ramen en een schouw zorgen voor veel sfeer.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is de woonverdieping en bestaat uit de overloop, met toegang naar de eetkamer aan de ene en een werkkamer aan de andere kant. De eetkamer is zo’n 16 m2, heeft een fijne rustige sfeer, veel lichtinval en openslaande deuren naar het terras.

Vanuit de eetkamer kom je in de woonkamer, aan de voorzijde van het huis. Deze ruimte heeft een schouw met houtkachel, twee hoge ramen – dus ook veel lichtinval – en is ca. 20 m2.

De werkkamer is naast de woonkamer. Er is nu geen verbinding tussen de twee ruimtes, maar die is makkelijk te maken, zodat je de woonkamer nog kunt uitbreiden. Ook de werkkamer heeft een hoog raam.

De keuken grenst aan de eetkamer, aan de achterkant van het huis. Hij is strak en modern ingericht met witte kasten met alle inbouwapparatuur. Ook hier is veel licht, er is een raam en een deur naar het terras.

Op de hele verdieping ligt een houten vloer en alle wanden zijn gesaust in wit en lindegroen. Het geeft een heerlijk rustig, licht gevoel.

Tweede verdieping
Deze verdieping heeft een loft-achtige indeling, met een grote slaapruimte met aangrenzende open badruimte en nog een extra, afgesloten kamer. Deze laatste is 3 bij 4 m, heeft een fijne lichtinval door een dakkapel en een lichte afwerking. De open slaapruimte is heel sfeervol, met schuine wanden, zichtbare dakspanten, een geschilderde houten vloer en, ook hier, veel daglicht. Je stapt vanuit je bed zo in bad of onder de douche. Wat een heerlijk luxe hotelgevoel! Slaap- en badruimte zijn samen zo’n 20 m2.

Buiten
Het terras grenst aan de eetkamer en de keuken, is lekker zonnig en biedt je alle privacy en uitzicht op de tuinen achter. Het terras is 3 bij 2,5 meter en afgewerkt met steigerplanken (Douglashout)

Bijzonderheden

– Sfeervolle bovenwoning op leuke plek
– Twee verdiepingen
– Moderne afwerking, klassieke details
– Aparte woon- en eetkamer
– Open slaap/badkamer
– Dakterras
– Kelder

Locatie

Het Sonsbeekkwartier is een van de geliefdste wijken van Arnhem-Noord. Hier vind je alles wat je wilt: enkele winkels, gezellige koffie- en eetcafés en het Sonsbeekpark heel dichtbij. Het stadscentrum en het NS station zijn lopend te bereiken en met de fiets of auto ben je zó de stad uit.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 350000,- k.k.

Woonoppervlakte

86 m²

Inhoud

344 m³

Aantal kamers

5

Bouwjaar

1897

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Via e-mail

Wilt u ons uw bericht per e-mail sturen? Geen probleem!

Via e-mail
Via Whatsapp

We zijn elke dag bereikbaar op Whatsapp tijdens kantooruren.

Via Whatsapp
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Kopje koffie?

Kom langs voor een kopje koffie, wij komen de stroopwafels brengen!

Kopje koffie?

Ligging

Verhuellstraat 39

Neem vandaag nog contact op