Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht

Velperweg 138

€ 695000

141 m²

7

Omschrijving

Zie jij wat ik zie? Eindelijk een woning die nog helemaal naar smaak en wens in te richten is zonder dat je je druk hoeft te maken of de woning de laatste jaren wel goed onderhouden is. Hierbij de unieke kans om op deze prachtige plek aan de Velperweg jouw droomwoning vorm te geven. De laatste jaren heeft het pand dienst gedaan als een tandartspraktijk. In die jaren is het altijd met de juiste zorg en aandacht onderhouden. Het geheel is goed onderhouden, de kozijnen zitten goed in de verf. De woning is optimaal geïsoleerd, er is sprake van volledige dubbele beglazing, ook is het gehele dak geïsoleerd en daarnaast voorzien van nieuwe keramische dakpannen.

Indeling

Begane grond: statige entree met diverse details in zowel de voordeur als het metselwerk, centrale hal met direct rechts de balie waar een ideale werkplek of study van te maken is. Wachtruimte met veel authentieke details en lichtinval, daarom ideaal in te richten als woonkamer, toilet, bijkeuken/kantoor waar alle aansluitingen aanwezig zijn om jouw droomkeuken te realiseren. Direct daarnaast vind je de behandelkamer waar je met alle gemak straks een prachtige eettafel kwijt kan. Het doorbreken van een muur of realiseren van een uitbouw behoren uiteraard ook tot de opties.

Eerste verdieping: een centrale overloop, toilet, kantoor en voormalig badkamer waar tevens alle aansluitingen te realiseren zijn voor jouw droom badkamer. 3 ruime kamers (14, 15 en 7m2) die momenteel in gebruik zijn als behandelkamer maar in de toekomst in te richten zijn als ruime slaapkamers. Een van de kamers geeft toegang tot een balkon op het zuiden.

Tweede verdieping: een overloop die toegang geeft tot de kantine met keukenblok, hier zijn alle aansluitingen voor een wasmachine en droger al aanwezig. Aan de andere kant van de verdieping bevindt zich een studio/slaapkamer voorzien van inloopdouche en wastafel.

Tuin: het perceel is aan de voorkant voorzien van een lange oprit en parkeerplaatsen voor voldoende auto’s. Het perceel biedt voldoende ruimte om ook een prachtige siertuin aan te leggen. De tuin achter is gelegen op het zuiden en momenteel volledig voorzien van kunstgras. Hier heb je alle vrijheid om er iets moois van te maken. Bijgebouw/werkruimte (oorspronkelijk stenen garage) die in 2013 verbouwd is in een nette volledig geïsoleerde ruimte met grote kozijnen en alle nutsaansluitingen, airco, keukenblok en eigen meterkast.

locatie: De Velperweg is centraal gelegen richting het centrum van Arnhem met veel villa bebouwing. Via de gezellige Steenstraat ben je met 5 fietsminuten in het centrum van Arnhem. De parken Angerenstein en Klarenbeek zijn op loopafstand gelegen. Bij de gemeente liggen de plannen er al om de Velperweg compleet te vergroenen en renoveren. Dit zal in 2023 al uitgevoerd worden.

Bijzonderheden:
– jaren ’30 woning
– goed onderhouden
– volledig voorzien van isolerende beglazing
– het huis is volledig voorzien van airco’s
– volledig geïsoleerd dak
– nieuwe keramische dakpannen
– tuin op het zuiden
– ruime opbergschuur (8m²) in de achtertuin

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 695000,- k.k.

Woonoppervlakte

141 m²

Inhoud

587 m³

Aantal kamers

7

Bouwjaar

1924

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Velperweg 138

Neem vandaag nog contact op