Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht

Thomas J. Witteroosstraat 19

€ 570000

147 m²

6

Omschrijving

Gashouderskwartier

Wil je het liefst een nieuwbouwwoning, maar heb je geen zin om lang te wachten tot ze eindelijk klaar zijn met bouwen? En een woning die je nog helemaal naar smaak en wens af kan werken? Dan is deze woning in het nieuwbouwproject het Gashouderskwartier echt wat voor jou. De woning is onderdeel van een project van in totaal 186 woningen die gebouwd worden op een historisch stuk grond. Hier stond vroeger de Arnhemse gasfabriek met bijbehorende gashouders waar de naam van het project afkomstig is. Deze woning zal echter volledig gasloos zijn en tevens optimaal geïsoleerd. Daarnaast is er door de verkopers gekozen voor een uitbouw van 2,4 meter, een extra slaapkamer en een grotere badkamer.

Indeling:

Begane grond: entree met toilet, meterkast en trap naar boven…. De keuken en woonkamer vormen samen een ruimte van ruim 14 meter diep en door de grote raampartijen en hoge plafonds voelt deze ruimte heerlijk licht en ruim!

Eerste verdieping: op deze verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer waar je nog volledige keuze vrijheid hebt om een fantastische badkamer geheel naar eigen wens te creëren.

Tweede verdieping: door het platte dak heb je hier twee verrassend ruime volwaardige slaapkamers en een technische ruimte waar ook de wasmachine en droger kan staan.

Buiten: de tuin heeft een ideale ligging op het zuiden en zal bij oplevering ingericht zijn met een terras, gazon en prachtig tuiny forest.

Omgeving: In het Gashouderskwartier woon je rustig in een stadse omgeving.
Zo kan je in rust genieten van je eigen tuin. Loop je de deur uit, dan loop je het plezier van de stedelijke gezelligheid tegemoet. Gashouderskwartier is een buurt die niet alleen voor kinderen zeer geschikt is. Deze wijk is bij uitstek geschikt voor huishoudens die willen genieten van de voordelen die de stad te bieden heeft maar met de voordelen van de rust van de wijk. Je auto kan je achter je woningen parkeren zo houden we alle straten naar het centrale plein auto vrij. Daarnaast zijn alle wenselijke voorzieningen binnen enkele minuten te bereiken.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 570000,- k.k.

Woonoppervlakte

147 m²

Inhoud

528 m³

Aantal kamers

6

Bouwjaar

2022

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Thomas J. Witteroosstraat 19

Neem vandaag nog contact op