Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht

Meikers 17

€ 495000

144 m²

4

Omschrijving

Je waant je bijna in een moderne woonboerderij in deze sfeervolle hoekwoning aan de Meikers. Toch staat deze woning ‘gewoon’ in de Schuytgraaf. Hoewel, gewoon… het is een woonomgeving met volop ruimte, groen en water, heel dichtbij alle voorzieningen. Zijn het de grote ruimtes, de mooie doorkijkjes, de open layout? Of toch de straatnaam, die herinnert aan de agrarische historie van de grond waarop deze wijk is gebouwd? Hoe dan ook, Meikers 17 is een bijzonder prettig aandoend huis; het is modern, heeft een warme afwerking met een landelijke feel, is keurig verzorgd en helemaal af!

Indeling
Begane grond: De ruime benedenverdieping (11 bij 5,70 m) bestaat uit een woon-, eetkamer en keuken, in open verbinding met elkaar. De achtergevel van glas met dubbele deuren naar de tuin laat het licht volop binnen, net als het hoge zijraam. Deze verdieping is heel ruim, maar doet warm en intiem aan. De keuken laat niets te wensen over: die is strak, modern en luxe uitgevoerd.

De open trap is een mooi element in de woonkamer. Door het trappenhuis kijk je helemaal door naar boven en er valt veel licht door naar de benedenverdieping.

Eerste verdieping: Twee grote slaapkamers en de badkamer vormen de 1e verdieping. Ook hier voeren licht, warmte en ruimte de boventoon. De afwerking is in dezelfde stijl gehouden als beneden: naturel tinten, tegels met houtprint op de badkamer, rust, geen poespas.
De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping: De derde slaapkamer is op de zolderverdieping, die verder bestaat uit een ruime overloop. Beide delen hebben een groot kantelraam en ook hier is de afwerking keurig en neutraal.

Buiten
De tuin ligt voor, langs en achter het huis. Er is dus op elk moment van de dag wel ergens zon. De tuin is mooi groen begroeid en er is veel plaats om te zitten, te spelen, te zonnen… Omdat het huis op de hoek ligt, heb je er veel privacy.

Bijzonderheden
– Zeer sfeervolle hoekwoning
– Op mooie plek in de Schuytgraaf
– Warme, naturel afwerking
– Keurig verzorgd en helemaal af
– Energielabel A

Locatie
De Meikers ligt in een mooi deel van de Schuytgraaf-Noord, vlakbij de Kanovijver. Je hebt er alles in de buurt: het uitgebreide winkelcentrum Schuytgraaf, scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, sport-, speel- en recreatiemogelijkheden en een treinstation. Vanuit de wijk ben je ook zó in Arnhem, Elst en Nijmegen.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 495000,- k.k.

Woonoppervlakte

144 m²

Inhoud

513 m³

Aantal kamers

4

Bouwjaar

2007

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Meikers 17

Neem vandaag nog contact op