Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht

Jansbinnensingel 21

€ 850000

263 m²

3

Omschrijving

Nu nog kantoor, straks een woning om van te watertanden. Dit statige pand aan een van de mooiste singels van Arnhem is de perfecte locatie om een bijzondere plek te realiseren. Eén waar licht, ruimte, creativiteit en flexibiliteit de hoofdrol spelen. Je hebt ruim 260 vierkante meter om je uit te leven!

Indeling

Het pand heeft 3 lagen: een souterrain, de begane grond en een entresol. Het zijn grote, open ruimtes, die zich uitstekend lenen voor een flexibele indeling en flexibel gebruik. Een gezellige zithoek, een eetgedeelte waar je met gemak al je vrienden uitnodigt, een rustige werkruimte, een loungehoek om te chillen, te gamen en films te kijken, een heerlijke slaapkamer met privacy… het gaat hier allemaal moeiteloos hand in hand.

Begane grond:
Vanuit de spectaculair lichte entree kom je in een al net zo spectaculaire open verdieping. Laat je even overdonderen door het licht, de hoogte, en begin dan te dromen van alle mogelijkheden die deze zee aan ruimte biedt.
De verdieping heeft een voor- en een achtergedeelte, die makkelijk voor verschillende doeleinden in te richten zijn. Hier kun je experimenteren met verschillende indelingen, en afgeschermde intiemere hoekjes afwisselen met open ruimtes met vrije zichtlijnen.

In het voorste deel is een compact ingedeelde keuken met daarachter een berging. Ook zijn er twee toiletten.

De entresol is een ware blikvanger vanaf de begane grond; het breekt de ruimte en biedt tegelijkertijd nóg meer vierkante meters.

Entresol:
Deze tussenverdieping van zo’n 36 m2 staat in open verbinding met beneden. Toch heb je er alle privacy, wat hem uitstekend geschikt maakt als slaapverdieping. De afscheiding van staal met glas rondom geeft een industriële touch, die mooi contrasteert met de houten trap.

Souterrain:
Het souterrain strekt zich uit onder het volledige pand. Het is 11 meter diep en bestaat uit een groot open rechthoekig vertrek, een aparte berging en een eenvoudige keuken. Het souterrain heeft een goede stahoogte; iets meer dan 2 meter.

Buiten:
Aan de achterkant van het pand, op de begane grond, is een mooi groot, zonnig terras. Ook is er parkeerplaats voor meerdere auto’s op eigen terrein. Dit grenst aan een rustige steeg, waar alleen aanwonenden komen.

Bijzonderheden

– voormalig kantoorpand van ruim 260 m2, te gebruiken als woning
– aan een van Arnhems mooiste singels
– direct aan de rand van het stadscentrum
– uitzicht op park
– zonnig terras
– eigen parkeerplaatsen

Locatie

Je woont hier direct aan de rand het Arnhemse stadscentrum. Alles is om de hoek aanwezig voor shoppen, sporten, uitgaan, en meer. Je kijkt aan de voorkant uit op het prachtig aangelegde stadspark tussen de Jansbinnen- en de Jansbuitensingel. Het Sonsbeekpark ligt op loopafstand, net als het centraal station.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 850000,- k.k.

Woonoppervlakte

263 m²

Inhoud

1027 m³

Aantal kamers

3

Bouwjaar

1885

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Jansbinnensingel 21

Neem vandaag nog contact op