Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht

Fruithoeve 7

€ 550000

157 m²

5

Omschrijving

Je komt wel heel fijn thuis in deze stoere, sfeervolle woning, die alles heeft om te genieten van instant wooncomfort: een diepe lichte woonkamer die uitkomt op een mooie tuin met overkapt terras, vier slaapkamers, een moderne keuken en badkamer en nog veel meer. Het huis is zonnig, ruim, neutraal afgewerkt en netjes verzorgd. Kom het zelf ontdekken, plan een bezichtiging!

Indeling

Begane grond
De klassieke bakstenen gevel met speelse elementen, zoals het hoekraam en het Franse balkon, heten je buiten al welkom. Rechts is de inpandige garage (van 3 bij 7 meter), links de voordeur. Je komt fijn binnen in de lichte hal, die doorloopt naar de ruim 40 m2 grote woonkamer. Dat oppervlak is nog zonder het eetgedeelte, dat ligt tussen de woonkamer en de open keuken.
De ruimte is naturel afgewerkt, met een neutrale houten vloer en lichte wanden.
Heel fijn is de bijna kamerbrede glazen pui aan de achterkant. Het licht stroomt er overvloedig binnen en je hebt ruim zicht op de tuin.

De open keuken ligt aan de voorkant. Hij is ingericht met strakke witte, greeploze kasten en voorzien van alle apparatuur. Het hoekraam boven het aanrecht is een leuk detail én zorgt voor een fijne lichtinval.

Eerste verdieping
Drie slaapkamers en de badkamer vormen samen de eerste verdieping. De drie kamers zijn ruim en licht. Ze hebben alle drie witte wanden en een naturel laminaatvloer. De grootste van de drie heeft deuren naar een Frans balkon. De badkamer is wit met antraciet, modern en uitgerust met een bad, aparte douche, wastafelmeubel en wc.

Tweede verdieping
Hier is nog een mooie kamer, van 5 bij 3,5 meter, met dezelfde afwerking als de kamers op de eerste. Verder bestaat de zolder uit een ruime overloop, met veel bergruimte in ingebouwde kasten en daarnaast nog ruimte genoeg voor bijvoorbeeld een speel- of werkhoek.

Buiten
De tuin is een leuke zonnige plek met veel privacy. Zeker op het gezellige overkapte terras, waar je in alle seizoenen fijn kunt zitten. De tuin is grotendeels verhard, met betontegels en houten vlonders, maar er groeit en bloeit ook voldoende.

Bijzonderheden

– Stoere, sfeervolle gezinswoning
– Veel ruimte en licht
– Moderne, naturel afwerking
– Vier slaapkamers
– Leuke tuin met veel privacy
– Zonnepanelen

Locatie

In de Schuytgraaf is het heel prettig wonen. Het is een wijk met veel jonge bewoners en een afwisselende bouw en alle voorzieningen zijn er aanwezig. Via de snelfietspaden, met de trein en met de auto zijn Arnhem en Nijmegen snel en makkelijk te bereiken.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 550000,- k.k.

Woonoppervlakte

157 m²

Inhoud

674 m³

Aantal kamers

5

Bouwjaar

2006

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Fruithoeve 7

Neem vandaag nog contact op