Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht
Verkocht

Dullertstraat 29

€ 925000

227 m²

6

Omschrijving

Een strak, modern design gecombineerd met een warme, prettige sfeer en heel, maar dan ook héél veel extra’s: deze woning blinkt uit in woongenot, luxe en comfort. Wat dacht je van je eigen thuisbioscoop? Een complete speelruimte én een sauna?
Het huis, met fijne tuin, staat middenin het Spijkerkwartier, direct naast het Thialfterrein met o.a. een brasserie, allerlei speel- en sportfaciliteiten en een moestuin. Er zijn nog meer gezellige (koffie)tentjes om de hoek en – handig – een BSO vlakbij.

Indeling

Begane grond:
Een zee van licht, ruimte, mooie lijnen en onverwachte doorkijkjes: de woonverdieping is een open loftachtige ruimte van ca. 11 bij 7 meter, met een compleet glazen wand aan de achterzijde, die doorloopt tot en met de bovenverdieping. Het zonlicht stroomt hier naar binnen, en op mooie dagen is de tuin – met de schuifpui open – een heerlijke uitbreiding van je woonruimte. De lichtstraat in de vloer in de keuken zorgt voor daglicht in het souterrain.
De keuken is compleet uitgerust met o.a. een tepanyaki, de afwerking van de ruimte is stoer met een industriële touch, en is tegelijkertijd warm en verwelkomend. In het zitgedeelte is een gashaard. De open trap komt uit op de vide op de bovenverdieping.

Boven:
Hier zijn vier slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet, rondom de ruimtelijke overloop. Alle kamers hebben hoge plafonds en een fijne lichtinval. De grootste slaapkamer heeft schuifdeuren met een Frans balkon en een badkamer en-suite.
Beide badkamers zijn comfortabel uitgerust met een inloopdouche en wastafel.
Op de overloop is plaats genoeg voor een werkplek.

Kelder:
Ook zonder het souterrain is dit huis al één en al woonplezier, maar hier gaan we naar de overtreffende trap. Want – hou je vast – in het souterrain is een geweldige thuisbioscoop met Dolby Atmos surround geluidsysteem, een super chille speelruimte en de derde, complete badkamer. Ook de waskamer is hier. De was komt er vanaf de begane grond en 1e verdieping via een waskoker. Aan weerszijden van de waskamer zijn bergingen.
Daglicht op deze verdieping komt van boven binnen, via de lichtstraat in de keuken.

Buiten:
Ook in de tuin is het genieten. Hij is helemaal ommuurd, vraagt niet veel onderhoud en er zijn verschillende leuke plekken om te zitten en te relaxen. Privacy en rust heb je hier volop. Kers op de taart is de sauna, achterin de tuin. Afkoelen kan op het terras ernaast en onder de luxe buitendouche. Die geeft ook heerlijk warm water trouwens….

Bijzonderheden

– Fantastische, moderne stadswoning met vele extra’s
– Zonnepanelen
– Energiezuinig, nu label A maar waarschijnlijk A+ bij het aanvragen van een nieuw energielabel
– Volop ruimte en licht
– Perfecte afwerking
– Bioscoop
– Sauna, buitendouche
– 3 badkamers
– Waskoker, komt uit in aparte wasruimte
– Privé parkeerplek achter automatisch hek
– Super locatie, naast Vrijstaat Thialf https://vrijstaatthialf.nl/playground

Locatie

De ligging midden in het geliefde Spijkerkwartier is ideaal. Horeca, cultuur (meerdere theaters, Musis en de Stadsschouwburg), het Thialfterrein, leuke winkeltjes, alles is er. Het Spijkerkwartier
is bekend om zijn statige herenhuizen uit de late 19e en vroege 20e eeuw. Die vormen een mooi contrast met de strakke, kleinschalige – en prijswinnende! – nieuwbouw in de Dullertstraat. Het Spijkerkwartier is een bruisende wijk met veel uitstraling die een stads gevoel combineert met rust en groen.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 925000,- k.k.

Woonoppervlakte

227 m²

Inhoud

848 m³

Aantal kamers

6

Bouwjaar

2017

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Dullertstraat 29

Neem vandaag nog contact op