Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht

C.A. Thiemestraat 13

€ 850000

225 m²

4

Omschrijving

Wow! Deze woning aan de C.A. Thiemestraat is om door een ringetje te halen… Het gebruik van warme kleuren en hoogwaardige materialen geven je het gevoel dat je een oase van rust en ruimte binnenstapt. Alles is in harmonie op elkaar afgestemd. Wat je bij binnenkomst direct opvalt zijn toch wel de geweldig grote raampartijen, loftachtige feeling, gietvloer en vide. Het geheel is optimaal geïsoleerd en zelfs voorzien van een hybride warmtepomp. De woning beschikt nu al over een energielabel A. De voorbereidingen voor zonnepanelen zijn al getroffen en dus zo te realiseren.

Indeling

Begane grond: Een zee van licht, ruimte, mooie lijnen en onverwachte doorkijkjes: de woonverdieping is een open loftachtige ruimte van ca. 11 bij 7 meter, met een compleet glazen wand aan de achterzijde, die doorloopt tot en met de bovenverdieping. Het zonlicht stroomt hier naar binnen, en op mooie dagen is de tuin – met de schuifpui open – een heerlijke uitbreiding van je woonruimte. De lichtstraat in de vloer in de keuken zorgt voor daglicht in het souterrain.
De moderne open keuken is compleet uitgerust met alle wenselijke inbouwapparatuur. De open trap komt uit op de vide op de bovenverdieping.

Eerste verdieping: De ruime overloop met vide biedt toegang tot de drie ruime slaapkamers. Een van deze kamers beschikt over een inloopkast. De badkamer is luxe afgewerkt en voorzien van inloopdouche, hangend toilet, dubbele wastafel en waskoker die uitkomt in de kelder.

Kelder: Ook zonder het souterrain is dit huis al één en al woonplezier, maar hier beneden is alle ruimte om een prachtige slaap- hobby- of werkkamer te realiseren. De wasruimte en technische installaties bevinden zich ook op deze verdieping. De was komt er vanaf de 1e verdieping via een waskoker. Daglicht op deze verdieping komt van boven binnen, via de lichtstraat in de keuken.

Tuin: Ook in de tuin is het genieten. Hij is helemaal ommuurd, vraagt niet veel onderhoud en er zijn verschillende leuke plekken om te zitten en te relaxen. Privacy en rust heb je hier volop.

Locatie

De ligging midden in het geliefde Spijkerkwartier is ideaal. Horeca, cultuur (meerdere theaters, Musis en de Stadsschouwburg), het Thialfterrein, leuke winkeltjes, alles is er. Het Spijkerkwartier
is bekend om zijn statige herenhuizen uit de late 19e en vroege 20e eeuw. Die vormen een mooi contrast met de strakke, kleinschalige – en prijswinnende! – nieuwbouw in de C.A. Thiemestraat. Het Spijkerkwartier is een bruisende wijk met veel uitstraling die een stads gevoel combineert met rust en groen.

Bijzonderheden

– Fantastische, moderne stadswoning met vele extra’s
– Hybride warmtepomp
– Energiezuinig, nu label A maar waarschijnlijk A+ bij het plaatsen van zonnepanelen
– Volop ruimte en licht
– Perfecte afwerking
– 3 ruime slaapkamers
– Waskoker, komt uit in de wasruimte
– Privé parkeerplek achter automatisch hek
– Bloeiende en gezellige VVE

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 850000,- k.k.

Woonoppervlakte

225 m²

Inhoud

828 m³

Aantal kamers

4

Bouwjaar

2017

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

C.A. Thiemestraat 13

Neem vandaag nog contact op