Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht

Bakenbergseweg 20

€ 925000

198 m²

7

Omschrijving

Mooi, klassiek, vrijstaand pand op goede plek, is waarschijnlijk je eerste gedachte. Je tweede, derde en vierde: wow! Want wat een sfeer, rust en ruimte in deze woning aan de Bakenbergseweg, net aan de rand van de Burgemeesterswijk. Alles in het huis is in balans en doordacht op elkaar afgestemd. Dat geldt ook voor de prachtige diepe tuin. Hier is het op alle fronten genieten!

Indeling

Begane grond
Alles straalt rust uit op de woonverdieping. Dat zit hem in de grote, hoge ruimtes, de overvloedige lichtinval en de tijdloze, naturel afwerking met een lichte houten vloer en witte wanden.
Klassieke details geven net die extra sfeervolle touch. Let op de dubbele entreedeuren met boogramen, de sierlijke bewerkte trapbalustrade, de paneeldeuren…

De woonkamer heeft een gashaard, ingebouwde bergnissen, een plafond met sierlijsten en dubbele deuren naar de tuin – een daarvan komt uit in de overkapte buitenkeuken.
Klassieke en-suite schuifdeuren scheiden de woonkamer van de woonkeuken. Dit is een heerlijke plek voor late ontbijtjes en lange avonden tafelen. De keuken is modern ingericht met stoere zwarte kasten. Alle apparatuur is ingebouwd.

Eerste verdieping
Hier zijn drie (slaap)kamers, de badkamer en een aparte wc. De grootste kamer (ca. 18 m2) heeft een schouw en een zonnig balkon met een klassieke bewerkte omheining. De tweede slaapkamer ligt aan de achterkant van het huis, is ca. 10 m2 en heeft ook een schouw en een aangrenzende inloopkast. De derde kamer is 4,5 m2 en leuk als werk- of babykamer.
De comfortabele badkamer is zeer ruim. Hij is uitgerust met een bad, inloopdouche en een wastafelmeubel dat loopt over één volledige breedte van de ruimte.

Tweede verdieping
De bovenste verdieping is een en al licht en ruimte. Hier is een zeer grote kamer met een dakkapel, die extra sfeer krijgt door de zichtbare dakspanten. Datzelfde geldt voor de (werk)kamer ernaast, en ook de derde kamer is een fijne, lichte en gezellige ruimte.
Er is een wc op deze verdieping, en er is ook nog plaats voor een tweede badkamer. De voorbereidingen hiervoor zijn al getroffen.

Buiten
Voor kijk je vrij uit op een brede groenstrook met bomen. Achter het huis ligt een geweldige tuin: diep, zonnig, met een vijver en volop ruimte om te chillen, te spelen en buiten te eten. De overdekte buitenkeuken is een gezellige uitbreiding van je woonruimte.
Achterin de tuin staat een tuinhuis, bestaande uit twee grote ruimtes met openslaande deuren. Een ideale plek om in te richten als werkplek, studio of atelier!

Bijzonderheden

– Zeer sfeervolle, verzorgde vrijstaande woning
– Modern comfort met klassieke elementen
– Woonkeuken
– Zes slaapkamers
– Zeer ruime, comfortabele badkamer
– Optie voor 2e badkamer
– Diepe zonnige tuin met buitenkeuken en tuinhuis
– Veel bergruimte
– Kelder
– Mooie en praktische ligging, uitzicht voor en achter vrij

Locatie

De Bakenbergseweg is een groene glooiende laan, die loopt langs de rand van de Burgemeesterswijk. Je woont hier vlakbij de achteringang van het centraal station en hebt het fameuze Sonsbeekpark praktisch als je achtertuin. Alle voorzieningen zijn dichtbij, het centrum van Arnhem is op loop/fietsafstand en met de auto, fietsend of lopend ben je zo de stad uit.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 925000,- k.k.

Woonoppervlakte

198 m²

Inhoud

908 m³

Aantal kamers

7

Bouwjaar

1892

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Bakenbergseweg 20

Neem vandaag nog contact op