Bekijk onze socials:

Terug naar woning overzicht

Appelschahof 8

€ 320000

106 m²

5

Omschrijving

Op het eerste gezicht een gewoon leuk hoekhuis, maar wacht maar tot je binnenkomt… Dan tref je een geweldig lichte en ruime woonetage, met een directe verbinding met de heerlijke tuin. Die tuin ligt bovendien aan twee kanten helemaal vrij en te midden van het groen. Het huis heeft nog wel meer mooie verrassingen. Kom verder op de Appelschahof 8!

Indeling

Begane grond:
Een doorsnee woonverdieping? Vergeet het maar. Want wát een aangename verrassing als je de woonkamer binnenkomt. De ruimte is zonovergoten, super ruim en sfeervol. Dat alles vooral dankzij de kamerbrede serre aan de achterkant. Wat een upgrade van de woonruimte! Je hebt hier altijd contact met de tuin en bij mooi weer gaan de schuifdeuren natuurlijk meteen open.

Maar vergeet het voorste deel van het huis niet. Daar ligt bij binnenkomst de besloten keuken links en de handige bijkeuken rechts. Aangrenzend aan de bijkeuken is een langwerpige kamer die nu in gebruik is als slaapkamer, maar waar je ook een hele fijne werk- of speelkamer van kunt maken.

Eerste verdieping:
Hier zijn drie slaapkamers en de badkamer. De kamers zijn ca. 14, 11en 6 m2, alle drie licht en afgewerkt met een laminaatvloer.
De badkamer is fris en netjes. Hij is uitgerust met een douche, wastafelmeubel en wc.
Boven deze verdieping is nog een vliering.

Buiten:
De tuin is echt een verlengde van de woonruimte. Hij is strak aangelegd, verzorgd en er is veel ruimte om te genieten van de zon (en de schaduw). Achterin staat een houten tuinhuis. De tuin grenst direct aan een veld met bomen en struiken, dus van inkijk heb je nooit last.

Bijzonderheden

– Verrassende hoekwoning direct aan het park
– Met serre uitgebouwde woonverdieping
– Keuken en bijkeuken
– Slaapkamer op de begane grond
– Drie slaapkamers boven
– Tuin op het zuiden met veel privacy
– Fijne ligging in groene omgeving
– Winkelcentrum op loopafstand
– Geen doorgaand verkeer (kindvriendelijk)

Locatie

In de groene wijk Holthuizen woon je dichtbij de Immerlooplas en direct aan Park Holthuizen. Het centrum van Arnhem en dat van Huissen liggen op fietsafstand. Hier heb je alle voorzieningen zoals winkelcentra en scholen in de buurt en woon je toch lekker rustig. Via de Pleyroute ben je zo op de snelweg en ook de ov-verbindingen zijn goed.

Lees meer

Kenmerken

Koopprijs

€ 320000,- k.k.

Woonoppervlakte

106 m²

Inhoud

397 m³

Aantal kamers

5

Bouwjaar

1973

Delen via:

Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier
Contact

Gebruik ons contactformulier en we nemen contact met je op.

Contact formulier

Ligging

Appelschahof 8

Neem vandaag nog contact op