Kuiper Makelaardij Arnhem

Verkoop

Huis verkopen? Kies voor team Kuiper!

Woon je in (de buurt van) Arnhem en wil je je huis verkopen? Dan schakel je team Kuiper Makelaardij in. Onze unieke verkoopstrategie zorgt ervoor dat we regelmatig huizen binnen ons eigen netwerk verkopen, nog vóórdat deze voor het grote publiek te vinden zijn. En we gaan zelfs nog een stapje verder.

Een waardevol netwerk vól potentiele kopers 

Onze kracht ligt in het contact met mensen. Sterker nog: dat maakt ons werk elke dag weer leuk! Dankzij dit contact en onze jarenlange ervaring op de woningmarkt hebben we inmiddels een waardevol netwerk opgebouwd. Zonde om niets mee te doen vinden we. Daarom zetten we ons netwerk van collega-makelaars steeds vaker succesvol in bij de verkoop van huizen. Hoe? Door onze woningen niet direct op de bekende verkoopwebsites te plaatsen, maar eerst ons netwerk in te duiken om een potentiele koper voor jouw woning te zoeken!  

De voordelen van verkopen met Kuiper Makelaardij op een rij:
  • Verkoop je woning sneller via ons uitgebreide netwerk
  • Ontvang standaard interieuradvies op maat
  • Altijd direct persoonlijk contact met jouw team Kuiper

Standaard interieuradvies van een stylist

De eerste indruk die jouw huis op een potentiële koper achterlaat is heel belangrijk. Het kleurgebruik, de styling en de lichtinval; het draagt allemaal bij aan de sfeer die je woning uitademt. Om de verkoopkansen van je woning te vergroten sturen we altijd een interieurstylist bij je langs. Nu denk je misschien:  ‘Er is toch niets mis met mijn interieur?’. Toch is het verstandig om de interieurstylist naar je woning te laten kijken. Zij weet namelijk precies wat potentiële kopers aantrekt en hoe je de positieve aspecten van je woning kunt benadrukken en negatieve aspecten kunt afzwakken. Met een paar simpele tips en tricks maak je jouw woning helemaal verkoopklaar!

Enthousiasme aanwakkeren

Is jouw woning verkoopklaar? Dan komt er een fotograaf bij je langs die sfeerbeelden maakt van jouw woning. Deze foto’s komen onder andere terug in een brochure die geïnteresseerden meekrijgen als ze jouw woning komen bezichtigen. Thuis bladeren ze het nog eens door, stellen ze zich voor hoe het is om er zelf te wonen en wordt het enthousiasme verder aangewakkerd. Uit ervaring weten we dat dit vaak nét het duwtje in de rug is om een bod te doen. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning snel én voor een goede prijs verkocht wordt!

Corona update:
twijfel jij of je er goed aan doet om tijdens de coronacrisis je huis te koop te zetten? Maak je geen zorgen! Nog steeds draait de verkoop van woningen in Arnhem en omstreken op volle toeren en wordt er nog stevig overboden. Ook de rente is nog altijd gunstig. Wacht dus niet te lang met het verkopen van jouw huis. Natuurlijk nemen wij als Kuiper Makelaardij de nodige voorzorgsmaatregelen en bieden wij ook extra mogelijkheden tot bijvoorbeeld een videocall.

Wil je je woning te koop zetten en een afspraak maken? Leuk! We maken graag kennis met jou.

Afspraak makenGratis waarderapport ontvangen?
Ben je benieuwd wat jouw huidige woning in Arnhem en omstreken ongeveer waard is in deze markt? Binnen enkele klikken bereken je op basis van recente cijfers de waarde van jouw huis!

Ontvang direct een gratis waarderapport

Wat vinden onze klanten

arrow_upward
1 ?