Kuiper Makelaardij Arnhem

Taxatie

Taxatie van je huis in Arnhem

Een taxateur nodig in Arnhem of omstreken? Het kopen of verkopen van een woning, een overlijden of een echtscheiding zijn voorbeelden van situaties waarbij een taxatierapport van een woning noodzakelijk kan zijn. Kuiper Makelaardij beschikt over twee gecertificeerde taxateurs die dit voor u kunnen verzorgen in Arnhem en omstreken.

Factoren taxatie Arnhem

We gaan altijd voor het beste resultaat. En zo hoort het ook te zijn!

Ondertussen hebben we flink wat ervaring in Arnhem. Zo kennen we de markt door en door, hebben we een groot netwerk die we voor jou inzetten en bieden wij een deskundig advies op maat. Met onze bouwkundige achtergrond, denken we ook graag op dat gebied met jou mee.

Redenen om je huis te laten taxeren

Het taxeren van je huis kan verschillende aanleidingen hebben. Zo heb je voor de aankoop van een woning, een verbouwing of het afsluiten van een hypotheek een taxatierapport nodig. Ook in het geval van een echtscheiding en wanneer je wil kijken naar vermogensbeheer is het goed om je huis te laten taxeren. Kuiper Makelaardij beschikt over een gecertificeerde taxateur die dit voor je kan verzorgen in Arnhem en omgeving.

Kwaliteit van de taxatie en de taxateur!

Wij taxeren volgens de richtlijnen van het NWWI, wat betekent dat de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur bewaakt wordt. Bij het taxeren maken we een zorgvuldig en compleet taxatierapport voor je op conform het NVM-model. In de meeste gevallen is een gevalideerd rapport via het NWWI noodzakelijk. Ook dit kunnen wij natuurlijk voor je verzorgen.

Wil je jouw woning in Arnhem of omstreken laten taxeren? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul hieronder het formulier in!

Bel ons

arrow_upward
1 ?