Makelaar in Arnhem

Taxatie in Arnhem

Taxatie van je huis in Arnhem!

Een taxatie van je huis kun je om verschillende redenen laten uitvoeren. Zo is het binnen een markt waar veel concurrentie is, belangrijk om te weten wat je woning waard is. Het team van Kuiper is de taxateur voor jouw huis in Arnhem en omgeving! Wij hebben goed inzicht in de prijzen van deze regio en zijn op de hoogte van andere relevante factoren.

Factoren taxatie Arnhem

We gaan altijd voor het beste resultaat. En zo hoort het ook te zijn!

Ondertussen hebben we flink wat ervaring in Arnhem. Zo kennen we de markt door en door, hebben we een groot netwerk die we voor jou inzetten en bieden wij een deskundig advies op maat. Met onze bouwkundige achtergrond, denken we ook graag op dat gebied met jou mee.

Redenen om je huis te laten taxeren

Het taxeren van je huis kan verschillende aanleidingen hebben. Zo heb je voor de aankoop van een woning, een verbouwing of het sluiten van een hypotheek een taxatierapport nodig. Ook in het geval van een echtscheiding en wanneer je wil kijken naar vermogensbeheer is het goed om je huis te laten taxeren. Kuiper Makelaardij beschikt over twee gecertificeerde taxateurs die dit voor je kunnen verzorgen in de omgeving van Arnhem en Arnhem zelf!

Kwaliteit van de taxatie en de taxateur!

Wij taxeren volgens de richtlijnen van het NWWI, wat betekent dat de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur bewaakt wordt. Bij het taxeren maken we een zorgvuldig en compleet taxatierapport voor je op conform het NVM-model. In de meeste gevallen is een gevalideerd rapport via het NWWI noodzakelijk. Ook dit kunnen wij natuurlijk voor je verzorgen.

Wil je jouw woning in Arnhem laten taxeren? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een NWWI rapport aan!

Bel ons

arrow_upward