Over Kuiper

Wilt u een huis kopen, een huis verkopen of bent u geïnteresseerd in een nieuwbouwproject? Kuiper Makelaardij staat voor u klaar. Wij 'ontzorgen' u: het enige dat u hoeft te doen is uw droomwoning aanwijzen of aangeven dat u uw woning wilt verkopen. De rest regelen wij.

Uit onderzoek blijkt dat 86% van de consumenten een makelaarskantoor selecteert op de kundigheid van de individuele makelaars die voor het kantoor werken. Bij Kuiper Makelaardij zit u goed, want u wordt geadviseerd door zeer vaardige makelaars. Ze hebben een bouwkundige opleiding, zijn beëdigd taxateur en hebben jarenlange ervaring als makelaar in Arnhem en omstreken. Daardoor zijn ze in staat om u van specifieke woningmarktinformatie te voorzien, zoals toekomstige nieuwbouwprojecten en eventuele verborgen gebreken bij de woning die u op het oog heeft. Door Kuiper Makelaardij in te schakelen, heeft u nét dat beetje voorsprong op anderen. En dat kan er voor zorgen dat u uw woning snel voor een goede prijs verkoopt of binnen afzienbare tijd de woning van uw dromen kunt betrekken.

Uiteraard werken we met een heel team aan het realiseren van uw woonwens. Rechts in het scherm leest u meer over ons en kunt u rechtstreeks contact opnemen met de juiste persoon binnen Kuiper Makelaardij. Kom vrijblijvend langs, mail of bel ons. We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur, op zaterdag op afspraak.

Kuiper Makelaardij is gehuisvest in het volledig gerestaureerde voormalige Purfina tankstation aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Dit prachtig pand is perfect qua ligging, uitstraling en karakter. Als makelaarskantoor hebben wij hiermee het ideale onderkomen gevonden. Benieuwd naar de geschiedenis van het Purfina tankstation van waaruit Kuiper Makelaardij ook úw woonwens kan realiseren? Klik dan hier.