De verkoop is gestart, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

http://www.schoolvi.nl/meer-informatie

Slechts 6 royale stadswoningen (150 m2 en 175 m2) welke nieuw worden gebouwd op een historische plek in het hippe en bruisende Sint Marten in Arnhem Noord. Aan de voorzijde de bruisende stad, aan de achterzijde de rust, binnentuinen, park en parkeerplaatsen, allemaal gelegen achter de slagboom exclusief voor de bewoners.

Uniek omdat je hier een nieuwe woning kunt kopen, gelegen in een gewilde oude 1900 stadswijk vol met leuke winkels, horeca, speelplaats "De Leuke Linde" en op loopafstand van het centrum. Alle woningen hebben een diepe achtertuin van 10 m1 met berging en een eigen parkeerplaats op het achtergelegen privé terrein.

Er zijn 2 varianten. De GEZINSVARIANT beschikt over maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers. Bij de WOON-WERK VARIANT bestaat de begane grond uit een werkkamer en een woonkeuken met open vide. Je woont hier op de eerste verdieping waar je een riante woonkamer over de gehele lengte hebt en je beschikt over 3 slaapkamers op de 2 verdiepingen daarboven gelegen.

Overige informatie
De woningen maken deel uit van het bijzondere project www.schoolvi.nl. De bestaande jaren zestig school achter de woningen wordt gesloopt. Verder naar achter komt een nieuw te bouwen appartementenblokje met 12 woningen over 3 woonlagen in de vrije sector. Te midden van het project wordt een park aangelegd exclusief voor de bewoners. Hier kun je heerlijk recreëren midden in de stad!

Kenmerken
- 4 woonlagen
- een woonoppervlak van maar liefst ca. 150 m2 (bouwnummer 1 is zelfs 175 m2!)
- zonnige en rustige achtertuin van ca. 10 m1 diep
- als gezins- of woon/werkvariant
- eigen parkeerplaats direct achter het huis op een afgesloten terrein, prijs per parkeerplaats € 15.500 v.o.n.
- mogelijkheid om een extra parkeerplaats bij te kopen
- volledige garantie en optimaal geïsoleerd.

Prijzen vanaf € 409.500,- v.o.n.