e11_SH008.RGB_color.jpgSaksen Weimar

FASE 7, TEVENS LAATSTE FASE, ALLE WONINGEN VERKOCHT.

Het vertrekpunt op weg naar jouw nieuwe thuis is het Voorlopige Ontwerp. Vervolgens ga je samen met ons aan de slag met de indeling en het uiterlijk van jouw toekomstige woning.

Bij jou aan de keukentafel maken we er samen een echt thuis van. Een woning die helemaal bij jou past. Zo kies je tussen klassieke of moderne architectuur. En je bepaalt zelf hoe de gevel eruit gaat zien, wat voor dak je wilt, het aantal slaapkamers, de indeling en de extra’s zoals een veranda, uitbouw, kelder en meer. Vrijwel alles kan en mag. Een standaard woning bestaat niet op Saksen Weimar!

Definitief Ontwerp

Ben je helemaal tevreden, dan maken we er een Definitief Ontwerp van. Je weet nu hoe je huis eruit komt te zien, waar het gebouwd wordt en wat het je gaat kosten. Tijdens het hele traject word je begeleid door Team Saksen Weimar, zodat je niet met vragen blijft zitten. Ook dat is echt Saksen Weimar.

Groen, Groener, groenst

Fase 7 wordt de laatste fase op Saksen Weimar. Vandaar dat we graag iets bijzonders willen doen, als kers op de taart. De ontwikkelcombinatie Groene Treden heeft zich daarom als doel gesteld alle woningen in fase 7 bewust te verduurzamen door de zon als energiebron optimaal te benutten.
Saksen Weimar is al een duurzame wijk vanwege haar woonkwaliteit en door de opvang van het regenwater ten gunste van het oppervlakte water.

De woningen zullen gerealiseerd worden met een EPC=0. Energieneutraal wonen en leven op Saksen Weimar, om zo de CO?-uitstoot aanzienlijk te reduceren waardoor je als koper maandelijks veel geld bespaart op je energiekosten. En je woning voldoet hiermee aan de norm van 2021!

In fase 7 koop je een woning met een laag energieverbruik met behoud van comfort en behaaglijkheid. Dit scheelt je maandelijks ‘een volle boodschappentas’ aan kosten!

In deze fase zullen 25 nieuwbouwwoningen komen, prijzen vanaf € 287.500,- tot € 555.000,- v.o.n.