Project De Beeldhouwer betreft een kleinschalig nieuwbouwproject met 4 gezinswoningen in Arnhem Noord op fietsafstand van het centrum. Deze ruime woningen hebben een zonnige stadstuin, een eigen parkeerplaats en de mogelijkheid voor 4+ slaapkamers en 2 badkamers.

Indeling:

Begane grond:

Entree, hal, toilet, ruime woonkamer gelegen aan de achterzijde met openslaande deuren naar de achtertuin, de keuken aan de voorzijde is voorzien van alle aansluitingen.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel.
2e verdieping: ruime multifunctionele ruimte, separate stookruimte en een 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:

- oppervlakte perceel van 110 - 190 m2;
- woonoppervlakte van 143 - 152 m2;
- vloerverwarming begane grond en badkamer;
- mogelijkheid tot 5 slaapkamers;
- 1 badkamer en mogelijkheid tot 2 badkamers;
- eigen parkeerplaats;
- buitenberging;
- zonnepanelen;
- Bouwgarant van toepassing.

Locatie:

Project de Beeldhouwer ligt in Arnhem Noord op steenworp afstand van het bruisende centrum van Arnhem. De Beeldhouwerstraat ligt in de omgeving Velperweg en wordt gekenmerkt door prachtige jaren '30 woningen, de naastgelegen populaire Jozef Sarto basisschool en een van oudsher actieve buurtvereniging. Het is een oude wijk met veel historie, maar ook een jonge wijk doordat er veel gezinnen met jonge kinderen wonen. De wijk heeft een goede score voor veiligheid, netheid en onderwijs. Daarnaast zijn er voldoende winkels, sportmogelijkheden, cultuur, horeca in de directe omgeving te vinden.