Kuiper Makelaardij Arnhem

Dit zijn wij

Over Kuiper Makelaardij

Kuiper Makelaardij is een no-nonsense makelaarskantoor in Arnhem. Noem onze aanpak onorthodox, noem het ‘typisch Kuiper’: wij zijn de makelaar die het nét even anders doet. 

Tijdens het hele aan- en verkooptraject van je woning zijn wij jouw steun en toeverlaat. Persoonlijk, laagdrempelig en met een kritische blik op bouwkundige zaken. Dát is de belofte van Kuiper.

Dé no-nonsense makelaar in Arnhem 

Kuiper Makelaardij is een middelgroot makelaarskantoor in Arnhem. Wij zijn gehuisvest in het prachtig gerestaureerde pand van het voormalige Purfina tankstation aan de Apeldoornseweg. Met een relatief klein team en een no-nonsense mentaliteit maken wij jouw woonwensen waar. Bij ons vind je geen stropdassen en maatpakken, maar spijkerbroeken en sneakers. We houden van persoonlijke aandacht, gebruiken ‘je’ en ‘jou’ en communiceren snel en eenvoudig. Het leukste aan ons vak? Een band met onze klanten opbouwen en samen het optimale resultaat bereiken!

Slagvaardig en bekwaam 

Bij Kuiper Makelaardij helpen we jou bij de verkoop van je woning óf het vinden van je droomhuis in Arnhem en omstreken. Zijn wij uniek in wat we doen? Nee, zeker niet. Maar wel in hóe we het doen. We zijn slagvaardig en bekwaam in ons werk en niet bang om daarbij net iets verder te gaan dan de rest. En dankzij ons uitgebreide netwerk slagen we er regelmatig in om een woning te verkopen nog voordat deze officieel op de markt is. In tegenstelling tot veel andere makelaars beschikken we over een unieke bouwkundige achtergrond. Daarmee kunnen we jou van deskundig advies voorzien tijdens het aankoopproces. Tel daar onze jarenlange makelaarservaring én onze officiële taxateurstitel bij op en je bent verzekerd van een makelaar die tot het uiterste voor je gaat!

Wij zijn trots op ons prachtige kantoor aan de Apeldoornseweg in het volledig gerestaureerde voormalige Purfina tankstation. Je vindt ons daar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 buiten deze tijden werken we uiteraard ook op afspraak.

 

Linda
Commercieel medewerker
linda@kuipermakelaardij.nl
026 – 363 91 20

Marjorie
Binnendienst medewerker
info@kuipermakelaardij.nl
026 – 363 91 20

Wat vinden onze klanten

makelaar arnhem

arrow_upward
1 ?