Bekijk onze socials:

Nu contact met team Kuiper Makelaardij in Arnhem

Contact opnemen met Kuiper Makelaardij

Wil je contact opnemen met Kuiper Makelaardij? Wij staan voor je klaar met raad en daad. Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Neem contact op via het door jou gewenste kanaal. We reageren altijd binnen 1 werkdag. Sneller antwoord nodig? Bel ons tijdens kantooruren op 026-3639120 of stuur ons een WhatsApp bericht.

Wil je eerst meer informatie over onze diensten? Bekijk de aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of taxatie pagina.

Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Apeldoornseweg 105
6816 SM Arnhem
026 – 363 91 20
info@kuipermakelaardij.nl

Maak kennis met Team Kuiper

Patrick Makelaar / Eigenaar Kuiper Makelaardij

Patrick

Makelaar / Eigenaar

06 – 81 85 27 27

Jurgen Vastgoed adviseur Kuiper Makelaardij

Jurgen

Vastgoed adviseur

06 – 30 03 11 35

Nikee

Binnendienst medewerker

026 – 363 91 20

 

Over Kuiper Makelaardij

Kuiper Makelaardij is een no-nonsense makelaarskantoor in Arnhem. Noem onze aanpak onorthodox, noem het ‘typisch Kuiper’: wij zijn de makelaar die het nét even anders doet. Tijdens het hele aan- en verkooptraject van je woning zijn wij jouw steun en toeverlaat. Persoonlijk, laagdrempelig en met een kritische blik op bouwkundige zaken. Dát is de belofte van Kuiper.

Dé no-nonsense makelaar in Arnhem
Kuiper Makelaardij is een middelgroot makelaarskantoor in Arnhem. Wij zijn gehuisvest in het prachtig gerestaureerde pand van het voormalige Purfina tankstation aan de Apeldoornseweg. Met een relatief klein team en een no-nonsense mentaliteit maken wij jouw woonwensen waar. Bij ons vind je geen stropdassen en maatpakken, maar spijkerbroeken en sneakers. We houden van persoonlijke aandacht, gebruiken ‘je’ en ‘jou’ en communiceren snel en eenvoudig. Het leukste aan ons vak? Een band met onze klanten opbouwen en samen het optimale resultaat bereiken!

Slagvaardig en bekwaam
Bij Kuiper Makelaardij helpen we jou bij de verkoop van je woning óf het vinden van je droomhuis in Arnhem en omstreken. Zijn wij uniek in wat we doen? Nee, zeker niet. Maar wel in hóe we het doen. We zijn slagvaardig en bekwaam in ons werk en niet bang om daarbij net iets verder te gaan dan de rest. En dankzij ons uitgebreide netwerk slagen we er regelmatig in om een woning te verkopen nog voordat deze officieel op de markt is. In tegenstelling tot veel andere makelaars beschikken we over een unieke bouwkundige achtergrond. Daarmee kunnen we jou van deskundig advies voorzien tijdens het aankoopproces. Tel daar onze jarenlange makelaarservaring én onze officiële taxateurstitel bij op en je bent verzekerd van een makelaar die tot het uiterste voor je gaat!

Wij zijn trots op ons prachtige kantoor aan de Apeldoornseweg in het volledig gerestaureerde voormalige Purfina tankstation.

Je vindt ons daar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 buiten deze tijden werken we uiteraard ook op afspraak.

Team Kuiper

Contact ons team vandaag nog!

Onze Partners